Horváth Roland távozott, Póti Krisztián kereshet csapatot

Szerzo:
Feltoltve: 2016.december 29
Horváth Roland

Bár csapatunk edzői, játékosai szabadságukat töltik ezekben a napokban, az élet azért nem állt meg klubunk háza táján.

- Tegnap csapatunk új vezetőedzőjével, Vincze Istvánnal és első számú segítőjével, Toldi Gáborral hármas átbeszéltük az együttest érintő aktuális dolgokat – tájékoztatta honlapunkat klubunk tulajdonosa, Nagy Sándor. – Egyesével végig mentünk a keret valamennyi játékosán, s közösen alakítottuk ki a következő lépéseket. Vincze István nem akar nagy változásokat a keretben, s a felkészülés tervezett menetét is elfogadta. Mára eldőlt, mivel a két klub is megegyezett, Horváth Roland a tavaszi idényben már a Budaörs együttesét erősíti. Rajta kívül engedélyt adtunk Póti Krisztiánnak, hogy új csapatot keressen magának. A tervek szerint 2-3 játékos érkezhet a felkészülés kezdetére, a tárgyalások már zajlanak a színfalak mögött, ám míg nem születik megállapodás, nem szeretném kiszemeltjeink nevét nyilvánosságra hozni.

A felkészülést január első napjaiban felméréssel kezdi csapatunk, majd január 22-től egy hétig a bükfürdői Danubius Health Resort Spaban edzőtáborozik. Az első tétmeccsre február 11-én, a Sopron ellen kerül sor, amikor is a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán lépünk pályára.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>