A Siófok idegenben is veszélyes ellenfél

Szerzo:
Feltoltve: 2016.december 3

Az őszi idény utolsó fordulójának mérkőzéseire kerül sor vasárnap délután a másodosztályú labdarúgó bajnokságban, december 11-én már a tavaszi szezon első körét rendezik az NB II-ben.

Csapatunk azt a Siófok együttesét fogadja, mely ugyanannyi pontot (23) gyűjtött az elmúlt meccseken, mint mi, ám több győzelmének köszönhetően előttünk áll a táblázaton. A statisztikai adatok alapján úgy tűnik, azonos játékerőt képviselő gárdák találkoznak holnap, hiszen nem csak a pontokban, de még a rúgott gólok számában is egyformán teljesítettek a felek.

Rendkívül fontos lenne számunkra, hogy begyűjtsük a három pontot, ám ahhoz mindenképpen jobb teljesítményre lesz szükség, mint legutóbb Mosonmagyaróváron. Pontosabban fogalmazva, nem szabad annyi egyéni hibát véteni, mint egy hete. A Siófok sem remekelt az előző körben, a Balaton-partiak hazai pályán maradtak alul a kiesésre álló Cigánddal szemben. Mindez azonban nem jelent semmit, hiszen Goran Kopunovics edző csapata otthon és idegenben is ugyanazt az agresszív, bátor játékot nyújtja, azaz ne számítsunk arra, hogy a vendégek beállnak majd bekkelni és csak a kontrákban bízva próbálják meg elvinni a pontokat.

Ugyan Petneházi Márk áll a siófokiak házi góllövő-listájának élén, ám tudni kell, öt találatából négyet egy meccsen szerzett. A játékmesterre elsősorban életveszélyes pontrúgásai miatt érdemes figyelni, beadásaira, beíveléseire Gréczi Gábor, Kozma Richárd és Elek Bence érkezik általában a legjobb ütemben.

A vasárnap 15 órakor kezdődő összecsapást Takács János vezeti, segítője Horváth Zoltán és Szilágyi Norbert lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020