Holnap Magyar Kupa-meccs vár csapatunkra

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 29

Nincs idő a sebek nyalogatására, holnap már ismét tétmeccs vár csapatunkra: a Magyar Kupa nyolcadik fordulójában, a legjobb 16 közé jutásért kiírt összecsapáson lép pályára Hatvanban.

– Egyértelmű célunk a továbbjutás, éppen ezért az összeállításunkban sem várható különösebb meglepetés – tájékoztatta honlapunkat Toldi Gábor vezetőedző. – Tisztában vagyunk vele, a Hatvan az NB III Keleti csoportjának egyik meghatározó csapata, jelenlegi helyezése csalóka. Formája a gyengébb rajt után felfelé ívelőben van, utolsó öt meccséből csupán egyet veszített el, miközben legyőzte a feljutásra pályázó Putnokot és Tiszaújvárost is. Szóval nagyon oda kell figyelnünk, olyan hibákat nem követhetünk el ellene, mint tettük azt a hét végi bajnokin.

A továbbjutás egy meccsen dől el – utoljára a sorozatban, a tavaszi folytatásban ugyanis már oda-visszavágós alapon zajlanak a küzdelmek -, amennyiben a rendes játékidő végén döntetlen lesz az állás, 2×15 perces hosszabbításra, szükség esetén tizenegyesrúgásokra kerül sor.

A hatvani összecsapás holnap 12 órakor kezdődik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020