Nyertek riválisaink is, azaz nagyon kellett a szegedi három pont

Szerzo:
Feltoltve: 2016.október 17

A másodosztályú labdarúgó bajnokság hét végi fordulójában – mondhatni a szokásoknak megfelelően – ismét borult a papírforma: a mezőny élén tanyázók kínlódtak a kiesés rémétől fenyegetettek nyertek, szóval újra tömörült a  mezőny.

A legnagyobb meglepetést kétségtelenül a Mosonmagyaróvár érte le, mely a listavezető Kisvárda otthonából vitte haza a három pontot. Tovább folytatódott a Nyíregyháza zuhanása, ezúttal Szolnokon kapott ki, s már csak hetedik a táblázaton. A sereghajtó Cigánd nyerni tudott Kozármislenyben, s ezzel elkerült az utolsó helyről. A Balmazújváros a Cegléd, a Békéscsaba a Vác, a Puskás Akadémia a Siófok ellen aratott papírforma győzelmet. A Budaörs otthon kapott nagy pofont a Szegedtől, míg a Dorog meglepetésre pontot rabolt Soroksárról. A Sopron már az első percben gól és emberhátrányba került a Zalaegerszeg ellen, mely végül magabiztos győzelmet aratott a hűség városában.

Az eredmények ismeretében kijelenthető, nagyon kellett csapatunk szegedi bravúrja, hiszen így megőriztük előnyünket riválisainkkal szemben.

Eredmények: Kisvárda-Mosonmagyaróvár 1-3, Szolnoki MÁV-Nyíregyháza 2-1, Budaörs-Szeged 0-4, Kozármisleny-Cigánd 0-1, Sopron-Zalaegerszeg 1-4, Balmazújváros-Cegléd 2-1, Puskás Akadémia-Siófok 1-0, Soroksár-Dorog 1-1, Békéscsaba-Vác 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020