Bombaformában lévő Békéscsabát fogadunk

Szerzo:
Feltoltve: 2016.szeptember 30

Vasárnap a tizenkettedik forduló összecsapásaival folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunkra roppant nehéz feladat vár, hiszen a zsinórban hat mérkőzést megnyerő Békéscsabát látjuk vendégül.

A lila-fehérek ellen eddig általában jól ment csapatunknak. Összesen három alkalommal léptünk pályára tétmeccsen a viharsarkiak ellen: a bajnokságban hazai pályán 4-0-ra diadalmaskodtunk, míg idegenben 0-0-ra végeztünk ellenük a 2014-15-ös szezonban, míg a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében 2-1-re legyőztük az abban a szezonban NB I-be feljutó békéscsabai legénységet. Tavaly értelemszerűen nem meccseltünk egymás ellen, így nyugodtan mondhatjuk, veretlenek vagyunk Zoran Szpisljak csapata ellen.

Jó lenne ezt a sorozatot folytatni, de ehhez minden tudásunkra szükség lesz. A csabai gárda ugyan beragadt a szezon elején, három vereség után szerezte meg első pontját a Soroksár ellen, majd még kikapott Szolnokon, ám azt követően nagyon belelendült. Utolsó hat mérkőzésén 18 pontot gyűjtött, 14 gólt szerzett és egyet sem(!) kapott. Utoljára augusztus 21-én, a szolnoki Olasz Dénes vette be Ribánszki László kapuját. Azóta a Puskás Akadémia, a Kisvárda, a Sopron, a Kozármisleny, a SZEOL és a Cigánd együttese is eredménytelennek bizonyult a lila-fehérek ellen.

A vasárnap 17 órakor kezdődő összecsapást Szilasi Szabolcs vezeti, segítői Garai Péter és Bornemissza Norbert lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020