Nincs lefutott meccs ebben az osztályban

Szerzo:
Feltoltve: 2016.szeptember 28
pinter-bence

Hogy szereztünk egy vagy vesztettünk két pontot a hét végén, Sopronban, majd csak a bajnokság végén derül ki. A 2-2-es végeredmény – illetve maga a fordulatos találkozó – azonban azt mindenképpen jelezte, mennyire kiegyenlített a másodosztály mezőnye.

- Eddig is tudtuk, a vasárnapi összecsapás pedig csak erre erősített rá, nincs lefutott találkozó az idei NB II-ben – elevenítette fel csapatunk legutóbbi bajnoki mérkőzését vezetőedzőnk, Toldi Gábor. – Erre alapozva bízom abban, hogy a tizenkettedik fordulóban, a Békéscsaba ellen is sikerül szaporítani pontjaink számát.

A papírforma alapján nem mi leszünk a kilencven perc esélyesei …

- Tisztában vagyunk vele, a lila-fehérek remek formában érkeznek hozzánk, zsinórban hat meccset nyertek és már az első helyet ostromolják. Ennek ellenére megpróbáljuk megállítani a száguldó viharsarki expresszt.

Vallajos Dominique-re sajnos továbbra sem számíthat szakvezetésünk. Fiatal támadónk talpcsont-törése után ugyan megúszta a műtétet, de továbbra is szigorú pihenésre van kárhoztatva.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>