Szerdán jön a Budaörs

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 22

Mindössze egyetlen edzéssel a vasárnapi, balmazújvárosi mérkőzést követően, szerdán már ismét bajnoki pontokért lépnek pályára az NB II-es csapatok. Szerencsére együttesünkre a hosszú hét végi kirándulás után ezúttal hazai összecsapás vár.

Azt a budaörsi gárdáját fogadjuk, mely hazai mérkőzéseit – sporttelepe átépítése miatt – Csákváron rendezi, azaz nem lesz ismeretlen számára a létesítmény.

– A jelek szerint elérte az országban terjedő járvány csapatunkat is – tájékoztatta honlapunkat Toldi Gábor vezetőedző. – Emiatt már a vasárnapi meccsen sem számíthattam jó néhány játékosunkra (Szalai, Nyilasi, Kiprich, Kékesi), s kérdéses, hogy a lázas betegség mennyi erőt vett el az ágynak dőlőktől. Remélem, más nem fertőződött meg a keretből, és nem kell nélkülöznöm senkit sem a szerda kilencven perc során.

A Budaörs két győzelem mellett háromszor vereséget szenvedett. Eredménysorát böngészve szemet szúró, hogy amikor a kapuba talált Miskei Attila csapata, nyertek, amikor viszont nem sikerült gólt szerezniük, mindig vereséget szenvedtek. Legutóbb vasárnap 3-0-ás győzelmet arattak a Cigánd ellen.

A szerdán 19 órakor kezdődő találkozót Takács Tamás vezeti, segítői Buzás Balázs és Medovarszki János lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020