Négyet rúgtunk a Tatabányának

Szerzo:
Feltoltve: 2016.július 16

A héten második felkészülési meccsét vívta csapatunk ma délelőtt, mégpedig nyári ideiglenes otthonunkban, Lovasberényben fogadta az NB III egyik bajnokaspiránsát.

Aqvital FC Csákvár-Tatabánya 4-0 (2-0)

Lovasberény, 100 néző

Csákvár (I. félidő): Kovács D. – Pintér B., Póti, Dulló, Baranyai – Bakos, Kiprich D., Kocsis G. – Damasdi, Horváth R., Oldal.

II. félidő: Dániel – Pintér, Kékesi, Dulló, Varga M. – Mészáros, Lőrincz, Nyilasi – Valleyos, Paudits, Erdei.

Gólszerzők: Paudits 2, Oldal, Kiprich D.

– A frissen szerződtetett kapus, Kovács Dániel mellett a napokban két mezőnyjátékos is csatlakozott keretünkhöz – tájékoztatta honlapunkat a lefújást követően csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Az edzéseken, illetve a felkészülési meccsen mindketten bizonyították, erősítést jelentenek számunkra, így Paudits Patrikkal és Póti Krisztiánnal is egyéves szereződést kötöttünk. A Honvéd akadémiájáról érkezett Varga Márkó ugyan nem keltett rossz benyomást, ám azon a poszton megvagyunk, így a találkozót követően elköszöntünk tőle.

A 22 éves center, Paudits Patrik a Videotonban nevelkedett, az NB III-ban szereplő Vidi II-nek a házi gólkirálya volt az előző őszi idényben. A tavaszt Siófokon töltötte kölcsönben, a zárófordulóban két gólt lőtt a bajnoki Gyirmót együttese ellen.

Póti Krisztián 28 éves, középső védő, a másodosztályban megfordult a Jászberény és a Bőcs színeiben, s közel ötven NB I-es meccs van a háta mögött a Kecskemét és a Nyíregyháza játékosaként. Legutóbb a Szigetszentmiklós játékosa volt.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020