Újabb játékossal állapodtunk meg

Szerzo:
Feltoltve: 2016.július 5
kékesi alex

A felkészülés második hetébe lépett hétfőn csapatunk. Immár csak azok a játékosok készülnek a Toldi Gábor vezette szakmai stáb irányításával Lovasberényben, akikre az őszi idényben is számíthat a vezetőedző.

- Már a kezdet kezdetén elmondtam, hogy az első néhány edzés után szeretném kialakítani a végleges keretet, nem akarok folyamatosan próbajátékosokat tesztelni – felelte honlapunk érdeklődésére Toldi Gábor. – Még nincs kész a keret, egy kapusra és egy (belső) védőre szükségünk van, de azért alakulunk már.

Egy új játékos érkezését is bejelentette a szakvezető: ezek szerint az őszi idényben már csapatunkat erősíti a 22 éves, Újpesten és Vasasban nevelkedett Kékesi Alex.

- Neve ismerősen csenghet a futball szerelmesei számára. Az egykori Vasas-legenda, a hatvanas évek angyalföldi csapatának meghatározó játékosa, Kékesi Mihály unokája. Az elmúlt szezont Gödöllőn töltötte, jó alkatú, magas játékos, akit többször is teszteltünk a közelmúltban, azaz tisztában vagyunk a képességeivel.

A keret tagjai a héten már több alkalommal is napi két edzésen vesznek részt, majd szombaton átesnek az idei első felkészülési meccsen is.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>