Alakul a keret, megvan ez első új szerzemény

Szerzo:
Feltoltve: 2016.június 8
vallejos

Még csak három napja, hogy befejeződött a 2015-16-os másodosztályú labdarúgó bajnokság, s még igazából meg sem kezdődött a játékoskeringő az átigazolási piacon, keretünk szép lassan alakul, formálódik.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy Gróf Dávid elfogadta a Honvéd ajánlatát és Kispestre szerződött, és az is nyílt titok volt, hogy Spandler Csaba, Makrai Gábor valamint Fényes Szabolcs kölcsönszerződése lejárta után visszatér a Puskás Akadémiához. Az utolsó bajnoki forduló után az is napvilágot látott, hogy Molnár Csaba követi eddigi szakmai igazgatónkat, Bognár Györgyöt Felcsútra, ám a többi változásról ma tájékoztatta honlapunkat csapatunk technikai vezetője, Hegedűs Ferenc.

- Könnyebb felsorolni, hogy ki az, akivel nem találkozhatnak majd szurkolóink az őszi idényben – vélekedett Hegedűs Ferenc. – A kapus Kovács Attila minden valószínűség szerint szögre akasztja kesztyűjét, s nem hosszabbítunk szerződést Karacs Rolanddal sem. Rajtuk kívül tulajdonképpen majd minden eddigi játékosunkkal megegyeztünk. Így például már alá is írta szerződését a Mezőkövesddel korábban összeboronált Dulló Martin és változatlanul keretünket erősíti a “kölcsönkapott” Oldal Tibor valamint Pintér Bence is. Megegyeztünk a folytatásról az ismét egészséges Hajdú Sándorral, elfogadta ajánlatunkat Baranyai Ádám, Nyilasi Bálint, Kocsis Gábor, Bakos Szabolcs, Molnár Tibor, Lőrincz Attila, Szalai Tamás és Domján Attila. Visszatért csapatunkhoz a tavaszt kölcsönben, Bicskén töltő Csendes Péter. Közel állunk a megállapodáshoz Bartos Juliannal és Racskó Rolanddal is. Sőt, megvan az első új szerzeményünk is: kölcsönbe érkezik csapatunkhoz az elmúlt évet az NB III-ban (BKV, Videoton II) töltő Vallejos Dominique.

A keret június 27-én találkozik legközelebb, s öt hét áll a rendelkezésére, hogy felkészüljön a következő szezonra.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>