Vasárnap a bajnokot fogadjuk

Szerzo:
Feltoltve: 2016.május 28

A szokásoktól eltérően – a ma esti Bajnokok Ligája döntője miatt -, ezúttal vasárnap rendezik a másodosztályú labdarúgó bajnokság soros fordulóját.

Csapatunk a már bajnok, s ezzel az élvonalba feljutott Gyirmót együttesét fogadja vasárnap 19 órakor. Remélhetően igazi örömfocit láthat a szezonban mindvégig rendkívül lelkesen kitartó, valamennyi idegenbeli összecsapásunkra is elutazó szurkolótáborunk, hiszen két olyan gárda találkozik, mely egyaránt a támadófutball híve. Már egyik csapat vállát sem nyomja különösebb teher, így vélhetően feszültségtől mentes, gólokban gazdag kilencven percet izgulhatnak végig a nézők. Egy évvel ezelőtt is remek hangulatú derbit vívtunk a győri tizeneggyel, s akkor a hosszabbítás utolsó pillanataiban kaptunk ki 4-3-ra. Most talán sikerül pontot, pontokat lopnunk a bajnoktól …, s azzal nagy lépést tennék a negyedik hely megszerzése felé.

Eltiltás miatt egyik szakvezető sem kénytelen nélkülözni egyetlen játékosát sem. A találkozót Pintér Csaba vezeti, segítői Lémon Oszkár és Kulman Tamás lesznek. Az összecsapás 19 órakor kezdődik.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020