Visszatérhetnek az eltiltottak

Szerzo:
Feltoltve: 2016.május 19
spandler

Szombaton este 19 órakor a Siófok együttesét látjuk vendégül a másodosztályú labdarúgó bajnokság huszonnyolcadik fordulójának összecsapásán.

Hiába szerepel bravúrosan csapatunk az idei bajnokságban, most megesett velünk az a “csúfság”, hogy több mint egy hónapja nem nyertünk hazai pályán. Utoljára még április elején győztük le Csákváron a Dunaújvárost, azóta kikaptunk 1-0-ra a Balmazújvárostól és 3-3-as döntetlent játszottunk a Sopronnal. Igaz, közben mindkét idegenbeli találkozónkat megnyertük, előbb Vácott, majd legutóbb Szolnokon diadalmaskodtunk.

Utóbb meglehetősen foghíjas csapattal, hiszen eltiltások, sérülések miatt több mint a fél kezdő hiányzott. A Siófok ellen az eltiltottak visszatérhetnek, Nyilasi Bálint, Spandler Csaba és Molnár Csaba letöltötte büntetését. Hogy a sérültek bevethető állapotban lesznek-e szombaton, az csak közvetlenül a meccs előtt derül ki.

A szombati összecsapás 19 órakor kezdődik, a találkozót Berke Balázs vezeti, segítői Király Krisztián és Vígh-Tarsonyi Gergő lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>