Bognár György elismerése: a Puskás Akadémia szakmai igazgatója lesz

Szerzo:
Feltoltve: 2016.május 18

Bár mi már korábban sejtettük, sőt tudtuk, hogy egyik “legkelendőbb portékánk” csapatunk szakmai igazgatója, Bognár György lesz a nyáron, nem akartunk elébe menni a dolgoknak. Most már viszont hivatalos: távozik klubunktól az egykori 50-szeres válogatott és a jövőben a Puskás Akadémia szakmai igazgatója lesz. Mindez egyértelműen annak a szakmai munkának az elismerése, melyet Gyuri Csákváron végzett az elmúlt esztendőkben: bajnoki cím az NB III-ban, a bentmaradás kiharcolása az NB II-ben, majd pedig idén, minden képzeletet felülmúló szereplés a másodosztályban. És mindezt úgy, hogy rendszeresen 4-5 fiatal szerepelt csapatunkban!

– Számomra is kihívást jelent a feladat, így örömmel vállaltam a felkérést. Vissza kell jutni a csapattal az élvonalba – mondta Bognár György a puskasakademia.hu-nak. – A feltételek adottak Felcsúton ahhoz, hogy ezt a feladatot abszolváljuk, a keret néhány fiatal magyar játékossal kiegészítve és egy kevés kozmetikázással alkalmas a feljutásra. A Csákvárral még három mérkőzésünk hátravan a szezonból, értelemszerűen korrektül és tisztességesen befejezem a munkámat ott, mielőtt Felcsútra teszem át a székhelyemet.

Természetesen Nagy Sándor tulajdonosnak azonnal reagálni kellett a változásra. Megtette. A csapatunk szakmai stábjában Bognár György távozásával további lényegi változás nem lesz. A vezetőedző marad Toldi Gábor, akinek Raffai Rudolf és Hegedűs Ferenc segédkezik, s új emberként bekapcsolódik a munkába Domján Attila.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020