Vége: Aqvital FC Csákvár-Dunaújváros 4-0 (1-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2016.április 9
focipálya-dunaújváros

A másodosztályú labdarúgó bajnokság 22. fordulójában a tavaly még élvonalbeli, a következő szezonban viszont már csak az NB III-ban induló Dunaújváros együttesét fogadja csapatunk. Szakvezetésünk a Fejér megyei rangadón nem számíthat a legutóbb térdszalag-húzódást szenvedett Racskó Rolandra, valamint a Mezőkövesden ötödik sárga lapját begyűjtő házi gólkirályunkra, Makrai Gáborra. A vendégek legutóbbi két összecsapásukon pontot raboltak a Sopron és a Szolnoki MÁV ellen, így kellő önbizalommal érkeztek a ma esti találkozóra.

Aqvital FC Csákvár-Dunaújváros 4-0 (1-0)

Csákvár, 300 néző, vezeti: Botló Béla (Bozó Zoltán, Iványi István)

Csákvár: Gróf – Fényes, Dulló, Spandler, Baranyai – Bakos Sz., Lőrincz (Bartos, 64.)- Molnár T.( Karacs, 71.), Molnár Cs.(Nyilasi, 76.), Oldal – Kocsis G. Edző: Toldi Gábor.

Dunaújváros: Dániel Cs. – Tamaskó, Koval, Hajdók, Huszárik – Vajda, Szellák – Kercsó, Rosta (Maka, szünetben), Keglovics – Tóth T..Edző: Dobos Barna.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi a szokásos sárga-kék, a vendégek pedig tiszta pirosban léptek pályára.

18. perc: Kocsis Gábor 14 méteres lövését Dániel szögletre tornázta.

19. perc: Bakos jobb oldali szögletét Oldal a tizenegyes pontról alig fejelte a jobb sarok mellé.

A kellemtelenül szeles, hűvös idő nem kedvez a mérkőzésnek, ráadásul a délelőtti csapadéktól mély talaj kellően csúszós ahhoz, hogy látványos mérkőzést vívhassanak a csapatok.

29. perc: Lőrincz Attila rossz ütemű becsúszásáért sárga lapos figyelmeztetésben részesült.

31. perc: Hajdok röviden kifejelt labdáját Kocsis Gábor 20 méterről kapásból alig lőtte a kapu mellé.

34. perc: Oldal Tibor verte meg Tamaskót a bal oldalon, az alapvonalról pontosan gurított vissza, középen érkezett Kocsis Gábor és 5 méterről a kapu közepébe helyezett, 1-0.

41. perc: Rosta Levente 16 méteres bal lábas lövése mintegy 2 méterrel kerülte el kapunkat.

45. perc: Tamaskó buktatta Oldal Tibort, amiért jogosan kapott sárga lapot.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Cserél a vendégcsapat, Rosta helyett Maka Alex folytatja a játékot.

47. perc: Molnár Tibor viharzott el a jobb oldalon, beadása kicsit magasnak bizonyult Oldal számára aki csak megcsúsztatni tudta a labdát.

49. perc: Baranyai jobb oldali beadását  Molnár Tibor a rövid ötösről szép mozdulattal fejelte a jobb sarokba, 2-0.

52. perc: Bizonytalankodtak a dunaújvárosi védők, a tizenhatoson belül tűzijáték alakult ki a kapujuk előtt, előbb Lőrincz majd Kocsis lövése is elhalt azonban a bevetődő hátvédekről.

58. perc: molnár Csaba sorra cselezte ki  az újvárosi védőket, majd a nagy szóló végén a balösszekötő helyéről 15 méterről a hosszú sarokba bombázott, 3-0.

61. perc: Bakos baloldali szögletét Lőrincz Attila egy lépésről kotorta a hálóba, 4-0.

70. perc: Oldal szerzett harcosan labdát a felezővonalnál, a tizenhatos vonala előtt Kocsis elé gurított aki azonnal kapura lőtt, Dániel Csaba vetődve hárított.

71. perc: Molnár Tibor helyett Karacs Roland folytatja.

76. perc: Nyilasi Bálint folytatja a játékot Molnár Csaba helyett.

83. perc: Villámgyors csákvári támadás végén Kocsis ugratta ki Oldal Tibort a balösszekötő helyén, a kivetődő Dániel bravúrral szögletre mentett.

Vége a mérkőzésnek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>