Ez történt a 20. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2016.március 21

A másodosztályú labdarúgó bajnokság huszadik fordulója sem szűkölködött meglepetésekben. Ami számunkra egyértelműen kedvező, hogy győzelmünkkel még inkább sikerült leszakítani a mezőny hátsó részében tanyázókat, s így lassan elkezdhetünk hinni benne, nyugodt bajnoki hajrá elé nézünk.

A forduló legváratlanabb eredménye Gyirmóton született, ahol a kieső helyen tanyázó Szigetszentmiklós pontot rabolt a listavezetőtől. Hasonlóan kevesen számítottak rá a szurkolók, hogy a sereghajtó Soroksár mind a három pontot hazaviszi a tavasszal még veretlen, titokban még feljutásról ábrándozó Kisvárda otthonából. Az idén még pont nélküli Dunaújváros döntetlenre végzett Sopronban, míg a Vác két vereség után, őrült meccsen, Zalaegerszegen támadt fel és gyűjtötte be a pontokat. A Mezőkövesd nyert Szolnokon, s ezzel a Tisza-partiak szép lassan a kieső zónába sodródtak.

Eredmények: Gyirmót-Szigetszentmiklós 2-2, Sopron-Dunaújváros 1-1, Kisvárda-Soroksár 2-3, Zalaegerszeg-Vác 3-4, Szolnoki MÁV-Mezőkövesd 0-1, Balmazújváros-Siófok 4-0, Szeged-Ajka 0-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020