Vége: Aqvital FC Csákvár-Budaörs 4-1 (3-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2016.március 19

A labdarúgó NB II. huszadik fordulójában igazi presztízsmeccsen fogadjuk a Budaörs gárdáját. A vendégek nem csak “szomszédként” érkeznek Csákvárra, de a táblázaton is mindössze egyetlen ponttal előzik meg csapatunkat, azaz győzelmünk esetén helyet cserél a két együttes.

Szakmai stábunk szokásához híven ismét megkavarta “kártya lapjait”: kihagyta a megszokott tizenegyből Domján Attilát, Fényes Szabolcsot és Dulló Martint, ugyanakkor ezúttal a kezdőbe jelölte a múlt héten remeklő Szalai Tamást, újra élvezi a bizalmat Kocsis Gábor és Oldal Tibor. A vendégek mestere is változtatott múlt heti csapatán: kihagyta Horváth Leventét és Tóth Pétert.

Aqvital FC Csákvár-Budaörs 4-1 (3-1)

Csákvár, 300 néző,vezeti Molnár Attila (Mohos Milán, Aradi József)

Csákvár: Gróf  – Pintér B., Szalai T., Spandler, Baranyai – Molnár Cs., Bakos Sz.  – Molnár T.(Fényes Sz.62.), Kocsis G., Oldal (Domján,76.)– Makrai(Bartos, 84.). Edző: Toldi Gábor.

Budaörs: Szentpéteri – Ferkó, Tányéros Á., Hegedűs J., Ódé – Nagy T., Sajbán M. – Miskei M.(Sajbán Máté), Bogáti, Marques-Airosa (Tóth P.,60.)– Szabó V.( Varga B., 60.) Edző: Miskei Attila.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi a szokásos kék-sárga, míg  ellenfelünk zöld-fehér szerelésben lépett pályára.

Hegedűs János felszabadító rúgása véletlenül fejen talált egy nézőt, akit orvosi ellátásban kellett részesíteni.

3. perc: Bakos Szabolcs bal oldali szabadrúgását Szentpéteri öklözte ki a berobbanó Makrai feje elől.

12. perc: Bakos bal oldali beadását Molnár Tibor középről, 8 méterről a bal sarok mellé csúsztatta.

14. perc: Bakos harmadik bal oldali szabadrúgása immár gólt eredményezett, a labda Szabó Viktor fején megcsúszva jutott a hálóba, 1-0.

19. perc: Hegdűs bal oldali keresztlabdájánál tétovázott a felszabadítással Baranyai, Miskei Milán lecsapott a labdára és az ötös sarkáról a tehetetlen Gróf mellett a hosszú sarokba lőtt, 1-1.

21. perc: Spandler felívelt labdája megcsúszott Tányéros fején, Makrai lecsapott rá és 11 méterről higgadtan a kapu közepébe emelt, 2-1.

22. perc: Az egymásra váró csákvári védők között Szabó Viktor lépett ki, rávezette a labdát Grófra, ám 10 méteres lövését kapusunk óriási bravúrral, lábbal hárította.

28. perc: Szalai indításával Molnár Tibor száguldott el a jobb oldali vonal mellett, centerezését Kocsis a rövid saroknál alig lőtte a bal kapufa mellé.

34. perc: Oldal 28 méteres szabadrúgását csak kitenyerelni tudta Szentpéteri, érkezett Makrai és 3 lépésről a hálóba lőtt, 3-1.

38. perc: Bakos bal oldalról tekert szabadrúgást a hosszú sarok irányába, Makrai zavaró repüléssel ijesztett rá Szentpéteri kapusra, aki azonban nagy bravúrral szögletre ütötte a labdát.

39. perc: Ódé húzta vissza az ötös bal sarkán Oldalt, a játékvezető azonban továbbengedte a játékot.

40. perc: Molnár Tibor futotta le Ferkót a bal oldalon, az alapvonalról pontosan gurított vissza, Makrai 8 méteres lövésébe azonban Tányéros bele tudott lépni s róla szögletre pattant a labda.

44. perc: Szemre is tetszetős támadást vezettünk a jobb oldalon, Makrai beadását Oldal a tizenegyes ponton mellre vette, majd megcélozta a jobb alsót, de Szentpéteri bravúrral kitenyerelte a labdát.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

52. perc: Oldal Tibor emelt Molnár Tiborhoz az ötös jobb sarkára, aki egy csel után az alapvonalról középre passzolt volna, ám Ódé szögletre tisztázott.

53. perc: Nagy Tamás forgatta meg Spandlert az ötös jobb sarkán, kapu elé lőtt labdájáról azonban lemaradtak a belsők.

54. perc: Bakos hosszú indítása átszállt Hegedűs felett, Makrai 16 méterről alig lőtt a léc fölé.

60. perc: Kettős csere a vendégeknél: Marques helyett Tóth Patrik, Szabó Viktort pedig Varga Bence váltja.

62. perc: Molnár Tibor helyére Fényes Szabolcs érkezik csapatunkba.

64. perc: Makrai forgatott be két védőt is a bal oldali alapvonalnál, beadását Oldal átvette, ám lövését blokkolta Hegedűs.

66. perc: Miskei Milán helyére Sajbán Máté jött a Budaörs csapatába csereként.

71. perc: Bakos bal oldali szöglete után Spandler 20 méterről alig lőtt a kapu fölé.

79. perc: Sajbán Máté került óriási helyzetbe, a tizenegyes pontról leadott lövését Gróf hárította.

84. perc: Makrai helyére Bartos érkezett.

85. perc: Ferkó középre lőtt labdájába Szalai belecsúszott, ám Gróf hihetetlen bravúrral menteni tudott.

86. perc: Nagy Tibor tekert a kapu elé a jobb oldalról, Sajbán Máté az ötös bal sarkáról óriási helyzetben lőtt, Gróf eszén azonban ezúttal sem tudott túljárni.

90. perc: A játékvezető 3 percet hosszabbít.

91. perc: Domján Attila a jobb oldali alapvonalról középre adta a labdát, Hegedűs nem tudta kivágni, Bartos pedig 8 méterről, félfordulatból, a bal alsóba helyezett, 4-1.

Vége a mérkőzésnek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020