Megvan a három pont: Szigetszentmiklós-Aqvital FC Csákvár 0-3 (0-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2016.március 12

A másodosztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójában idegenben lépett pályára csapatunk. Szakvezetőink az eltiltott Dulló Martin helyére a rutinos Szalai Tamást állították. A meggyógyult Fényes Szabolcs visszafoglalta helyét a középpályán, s ezúttal Kocsis Gábor ült a kispadra.

SZTK Erima-Aqvital FC Csákvár 0-3 (0-1)

Szigetszentmiklós, 300 néző, vezette: Takács János (Szilágyi Norbert, Kiss Balázs)

SZTK: Sánta -Gubacsi, Benkő-Bíró, Kovács J., Sváb – Hevesi-Tóth, Gulyás M. (Kokenszky, 75.) – Horváth P., Barna Zs., Lévai (Irmes, 70.) – Szabó B. (Szepessy, a szünetben) Edző: Vágó Attila.

Csákvár: Gróf – Pintér B., Szalai T., Spandler, Baranyai – Fényes, Domján (Kocsis G., 68.) – Molnár T. (Nyilasi, 84.), Bakos, Molnár Cs. – Makrai (Bartos, 79.). Edző: Toldi Gábor.

39. perc: Makrait buktatta Gubacsi a tizenhatoson belül, a tizenegyest Molnár Csaba higgadtan helyezte a kapu jobb oldalába, 0-1.

57. perc: Makrai faképnél hagyta a szigetszentmiklósi védőket, majd 12 méterről a bal sarokba lőtt, 0-2.

68. perc: Hevesi-Tóth szorításában Molnár esett be a kapuba, Takács játékvezető pedig ismét a büntetőpontra mutatott. A tizenegyest újfent Molnár Csaba vállalta magára és a bal sarokba lőtt, 0-3.

Az első félidőben nem igazán találtuk a játék ritmusát, de védelmünk stabilan állt a lábán, így komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani kapunk előtt a hazaiak. Sőt, a szünet előtt egy kontrát követően Makrait csak szabálytalanul tudták megállítani a tizenhatoson belül, Molnár Csaba pedig kegyetlen ítélet-végrehajtónak bizonyult. A térfélcserét követően aztán gyorsan döntésre vittük a dolgot, egy óra játék után Takács játékvezető akár le is fújhatta volna a mérkőzést.

Csapatunk rendkívül fontos győzelmet aratott, s immár 11 pontos előnyre tett szert a legjobb kiesést jelentő, 14. helyen tanyázó Váccal szemben.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020