Vége: Aqvital FC Csákvár-FC Ajka 3-1 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2016.március 5

A labdarúgó NB II. tizennyolcadik fordulójában az Ajka együttesét fogadja együttesünk. Toldi Gábor vezetőedző ezúttal nem számíthat a lázas beteg Fényes Szabolcsra, valamint a sérüléssel bajlódó Racskó Rolandra és Hajdú Sándorra, viszont visszatért a kezdőbe az eltiltását letöltő Bakos Szabolcs. A vendégek mestere, Székely Tibor is belenyúlt múlt heti csapatába, kihagyta Kollega Krisztiánt és Sóron Tibort, s helyükön Sowunmi Thomast, illetve Pál Dávidot jelölte a kezdőbe.

Aqvital FC Csákvár-FC Ajka 3-1 (0-0)

Csákvár, 300 néző, vezeti: Zierkelbach Péter (Huszár Balázs, Horváth Zoltán)

Csákvár: Gróf – Pintér B., Dulló, Spandler, Baranyai – Bakos Sz., Domján – Oldal (Molnár T.), Kocsis G.(Szalai T.), Molnár Cs. (Bartos) – Makrai. Edző: Toldi Gábor.

Ajka: Jánosa – Pál D., Kovács G., Fodor M., Zámbó – Horváth A. (Szőllösi), Petneházi  – Czár, Stieber A., Csehi (Melczer) –  Sowunmi (Major). Edző: Székely Tibor.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi a szokásos sárga-kék szerelésünkben, a vendégek pedig zöld-fehérben léptek pályára.

4. perc: Sowunmi csapta be Baranyait a jobb oldalon, éles centerezése elsuhant Gróf előtt, de Pintér a gólra éhesen érkező Csehi elől kivágta a labdát.

8. perc: Horváth Attila csúszott rá nyújtott lábbal Oldal Tibor lábára a kaputól 26 méterre, Kocsis óriási erejű szabadrúgását a jobb felső sarok elől tolta szögletre Jánosa.

10. perc: Jól támadtuk le az ajkai védőket a jobb oldali alapvonalnál, a kicsikart szögletből Bakos ívelt a kapu elé, Spandler elől azonban kivágták a labdát a vendégek.

12. perc: Bakos indította a jobbösszekötő helyén robogó Oldal Tibort, aki egy csellel becsapta Zámbót, majd ballal megcélozta a rövid sarkot, Jánosa azonban vetődve hárított.

17. perc: Kocsis Gábor és Molnár Csaba is távoli lövéssel próbálta veszélyeztetni a vendégek kapuját, a védők azonban mindkét alkalommal blokkolni tudtak.

19. perc: Oldal Tibor rendkívül harcosan átverekedte magát Zámbón, de a tizenhatos jobb sarkának közelében Horváth sárga lapot érően buktatta.

20. perc: Czár bal oldali beadására Sowunmi robbant be, de Gróf menteni tudott előle.

24. perc: Bakos bal oldali szöglete után Sowunmi csak a tizenegyes pontig tudta kivágni a labdát, Makrai félfordulatból azonnal kapura bombázott, de lövése elzúgott a jobb felső sarok mellett.

26. perc: Csehi emelt a csákvári ötös jobb sarkára, Stieber már elgurította a labdát Gróf alatt is, de Spandler a gólvonalról menteni tudott.

34. perc: Molnár Csaba remekül tekert a bal oldali alapvonal mellől a kapu elé, Kovács az utolsó pillanatban mentette szögletre Makrai elől. Bakos beívelését Kocsis csúsztatta meg a rövid saroknál, ám labdája elsuhant a bal kapufa előtt.

40. perc Bakos szabadrúgás beívelését Spandler a bal oldali ötösről mesterien emelte a kapu elé, Kocsis azonban a gólvonaltól 2 méterre nem találta el a kaput.

45. perc: Makrai szlalomozott végig az ajkai védők között, Jánosa bravúrral menteni tudott előle, a  kipattanó labdát Kocsis csak eltörni tudta a tizenegyes pontnál, végül felszabadítottak a vendégek.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. Makrai Fodor ölelésében gyanús körülmények között esett el az ajkai ötös sarkán, ám a játékvezető tovább engedte a játékot.

47. perc. Makrai futotta le az ajkaiak védelmét, a bal oldali alapvonalról leheletfinom mozdulattal átemelte Jánosa kapuson a labdát, aki még ujjheggyel a felső léc tolta a játékszert.

54. perc: Csehi helyére Melczer érkezett a vendégeknél.

58. perc: Molnár Csaba 22 méteres lövését Jánosa csak kitenyerelni tudta, érkezett Makrai és Fodor Marcellel a nyakán is a hálóba bombázta a labdát, 1-0.

62. perc: Bakos Szabolcs vállalkozott lövésre 25 méterről, labdája a kapu fölött suhant el.

63. perc: Dulló szabályosnak tűnő becsúszó szerelése közben Sowunmi nagyot esett a tizenhatoson belül. A játékvezető felmutatta a második sárgát Dullónak, aki így mehetett zuhanyozni, a megítélt tizenegyesből pedig Melczer a jobb sarokba helyezett, 1-1.

65. perc: Kocsis helyére Szalai Tamás jött csapatunkba.

69. perc: Cserél a vendégcsapat is: Sowunmi helyére Major érkezett.

78. perc: Újabb csere: Oldal Tibor helyére Molnár Tibor érkezik. Bakos bal oldali szabadrúgását az éppen beállt Molnár Tibor nagy helyzetben, az ötösről a kapu fölé bombázta.

82. perc: Cserélnek a vendégek: Horváth Attila helyére Szőllősi érkezett.

84. perc: Gróf kirúgása után Makrai futotta le Fodort a jobbösszekötő helyén, az ötös sarkán csinált egy visszacselt, majd Jánosa alatt a kapu közepébe gurított, 2-1.

87. perc: Bakos indításával Makrai ezúttal Kovács Gergőt futotta le a bal oldalon, az alapvonaltól 3 méterre, jobbal átpörgette a labdát a kivetődő Jánosa felett, s máris 3-1 az eredmény.

A játékvezető 3 percet hosszabbítást jelzett.

Vége a mérkőzésnek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020