Ez történt a 17. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2016.február 28

A hét végén a tizenhetedik fordulót rendezték meg a másodosztályú labdarúgó bajnokságban, s ahogy azt már megszokhattuk, ez a játéknap sem szűkölködött meglepetésekben.

A legváratlanabb eredmény minden bizonnyal Szegeden született, ahol a dobogóra pályázó hazaiak a hajrában engedték kiénekelni a sajtot a szájukból. A kiesés rémétől fenyegetett Siófok az utolsó negyedórában fordította a maga javára az meccset. A listavezető és sokak által már bajnoknak elkönyvelt Gyirmót hazai pályán nem bírt a Kisvárdával. Sokat mondó, hogy egy hete mi háromszor is bevettük a szabolcsiak kapuját (3-3), addig most az éllovas képtelen volt feltörni a vendégek védelmét. A Vác a feljutásra pályázó Mezőkövesd után a tavaszra nagyon meggyengült Dunaújvárost is legyőzte, ezzel pedig megelőzte a táblázaton a hazai pályán csak döntetlenre végző Ajkát. Mivel a Szigetszentmiklós sem bírt a Sopronnal, a kiesés ellen menekülők száma továbbra sem csökkent: a hatodik Kisvárda a tizennegyedik Vác között mindössze hat pont a különbség. A Zalaegerszeg kihasználva kettős emberelőnyét, végül kiütötte a Budaörsöt.

Eredmények: Szeged-Siófok 1-2, Gyirmót-Kisvárda 0-0, Dunaújváros-Vác 0-2, Ajka-Szolnoki MÁV FC 0-0, Mezőkövesd-Balmazújváros 1-0, Szigetszentmiklós-Sopron 0-0, Budaörs-Zalaegerszeg 1-5.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020