Molnár Csaba, a Kisvárda specialista

Szerzo:
Feltoltve: 2016.február 23

A hét végén gólzáporos, 3-3-as döntetlennel kezdte csapatunk a másodosztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idényét a Kisvárda gárdájával szemben. A mezőny legjobbjának Molnár Csaba bizonyult.

Mondhatni a várakozásnak megfelelő mérkőzést láthattak a nézők, hiszen az NB II-es mezőny két leggólerősebb csapata ezúttal is méltó volt hírnevére. Hat gól, kapufák, tizenegyes, kiállítás … azaz minden megvolt a meccsen, ami ahhoz szükségeltetik, hogy az átlagosnál jobb, izgalmasabb összecsapás kerekedjen egy rangadóból. Játékosainkra – annak ellenére, hogy “csak” egy pontot szerzett – nem lehet panasz, mindent megtettek, kúsztak, másztak a győzelem érdekében, ám el kell ismerni a a Kisvárda gárdája nem érdemtelenül csikarta ki a döntetlent.

Nem volt irigylésre méltó helyzetben Gróf Dávid a szombati meccsen. Kapott három olyan gólt, melyhez nem sok köze volt, azon kívül pedig nem volt igazán komoly védenivalója. A tétmeccsen még soha nem látott összeállításban pályára lépő védelem hősies küzdelmet vívott a rutinos, gyors várdai támadókkal. A pálya állapota nem könnyítette meg dolgukat, hiszen a csúszós, pocsolyákkal tarkított játéktér feladta a leckét mindenkinek. Az “új” fiú, Spandler Csaba remekül illeszkedett a hátsó alakzatba, egyetlen pillanatra sem látszott, hogy csak januárban került csapatunkhoz. Fényes Szabolcs az első félidőben a védelem előtt, a szünet után jobbhátvédként bizonyította, több poszton is bevethető fiatal. Bakos Szabolcs ismét felszántotta a pályát, ilyen futóteljesítménnyel bármelyik riválishoz beférne. Teljesítményét egyetlen komoly hiba rontja le: a 85. percben ajtó-ablak helyzetben, 11 méterről a jobb kapufa mellé bombázott. Ha az bemegy …

Makrai Gábor mondhatni hozta jól megszokott gólját, s azon felül is állandó rettegésben tartotta a a vendégek védőit. A mezőny legjobbjának ezúttal Molnár Csaba bizonyult, aki a jelek szerint kimondottan a Kisvárdára specializálódott ebben a bajnoki esztendőben. Az őszi nyitófordulóban 4-3-ra nyertünk a szabolcsi városban, s akkor is két góllal járult hozzá a sikerhez. Ezúttal ismét duplázott, nem rajta múlott, hogy ez most csak egy pontot eredményezett. Góljain kívül kapufát rúgott, helyzeteket alakított ki, és párharcai nagy részét is megnyerte.

A cserék közül az örök ifjú Domján Attila tett a legtöbbet a pontszerzés érdekében: 38 éve minden rutinját bevetve fogta össze fiatalabb társait.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020