Vége: Aqvital FC Csákvár-Kisvárda 3-3 (2-2)

Szerzo:
Feltoltve: 2016.február 20

Ma kora este, a másodosztályú labdarúgó bajnokság 16. fordulójával megkezdődik a 2015-16-os tavaszi idény csapatunk számára. Ismerve a vendégcsapat támadójátékának erejét, merész lépésre szánta el magát szakvezetésünk: a két középső védő mellett Dulló Martin ezúttal a jobb oldali vonal mellett próbálja megakadályozni a várdai támadások kibontakozását, míg Fényes Szabolcs a védelem előtt kap szerepet.

Aqvital FC Csákvár-Kisvárda Master Good 3-3 (2-2)

Csákvár, 300 néző, vezeti: Lovas László (Medovarszky János, Kovács II Gábor)

Csákvár: Gróf – Dulló, Racskó, Spandler, Baranyai – Fényes, Bakos Sz. – Oldal, Kocsis G., Molnár Cs. – Makrai. Edző: Toldi Gábor.

Kisvárda: Ribánszki – Vári, Graszl, Papucsek, Fodor A. – Bagi, Kulcsár K., Lucas – Délczeg, Rajczi, Cseri. Edző: Soós Imre.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. csapatunk a szokásos sárga-kék, míg a vendégek piros szerelésben léptek pályára.

4. perc: Makrai szerzett erőszakosan labdát a vendégek tizenhatosán belül. Ügyesen játszotta meg Oldal Tibort, akinek jobbszélről középre lőtt labdája azonban elakadt Papucsekben.

7. perc: Bakos Szabolcs jobb oldali szabadrúgása Bagi István kezén csattant az ötösön, ám a játékvezető nem látott okot a közbeavatkozásra. A lepattanó labdából Oldal Tibor került helyzetbe, de lövése elakadt Papucsekben.

8. perc: Fodor száguldott el a bal oldalon, keményen középre lőtt labdáját Fényes bravúros becsúszással mentette Rajczi elől, a kipattanót pedig Kulcsár az ötösről kilőtte a stadionból.

11. perc: A védők között szlalomozó Oldal Tibort buktatták a kaputól 25 méterre, Bakos Szabolcs szabadrúgása azonban elakadt a sorfalban.

17. perc: Bakos élesen középre csavart szabadrúgását Papucsek az ötös sarkáról vágta szögletre Makrai elől.

18. perc: Oldal Tibor 20 méteres ballábas lövését vetődve hárította Ribánszki.

19. perc: Bakos 50 méteres indításával Oldal Tibor száguldhatott a kapu felé, ügyesen keresztbe tette a támadást kísérő Molnár Csabához, akinek 16 méteres lövését csak üggyel-bajjal tudta szögletre tenyerelni Ribánszki.

Az egész héten folyamatosan szakadó eső miatt alaposan felázott pálya nem könnyítette meg a csapatok dolgát, a csúszós pályán nemcsak a pontos átadás, hanem időnként a megállás is nehézséget okoz. A játékosok becsülettel birkóznak, de a védelmek egyelőre stabilan állnak lábukon.

30. perc: Bakos Szabolcs és Molnár Csaba összjátéka után utóbbi került lövőhelyzetbe és 20 méterről, középről kilőtte a bal alsó sarkot, 1-0.

32. perc: Bakos meredek indításával Makrai indult meg a felezővonaltól, lefutotta a nehézkesnek tűnő középső kisvárdai védőket, majd 16 méterről úgy lőtt a kapu közepébe, hogy a labda Ribánszki kapus hasa alatt csúszott a hálóba, 2-0.

36. perc: Kulcsár hozta nagy helyzetbe Cserit a csákvári tizenhatos előterében. A mozgékony szélső a tizenegyes pontnál csinált egy cselt, majd a kapu közepébe helyezett, 2-1.

41. perc: Délczeg gyötörte középre a jobb oldali alapvonalról a labdát, Cseri 5 méterről a léc fölé bombázott.

45. perc: Makrai verte meg Papucseket a bal oldalon, élesen középre lőtt labdája azonban elsuhant a gólvonal előtt.

45+2 perc: Lucas 16 méteres lövése a kapufáról éppen Rajczi elé pattant, aki a tizenegyespontról a kapu közepébe lőtt, 2-2.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Megkezdődött a második félidő, Dulló helyett Domján folytatja csapatunkban a játékot.

49. perc: Cseri a bal oldali alapvonalról lőtte középre a labdát, Baranyai azonban résen volt és kiemelte a gólra éhesen érkező Délczeg elől.

51. perc: Makrai 10 méterről a balösszekötő helyéről a bal kapufát találta el. Az érkező Bakos Szabolcsot aztán Kulcsár a tizenegyes ponton durván buktatta, a játékvezető büntetőt ítélt és kiállította a vendégek tízesét.

52. perc: Molnár Csaba tizenegyesből a bal sarokba bombázott, 3-2.

59. perc: Bakos indította a jobb oldalon robogó Fényest, aki élesen a rövid sarok irányába tekerte a labdát. A berobbanó Makrai azonban csak a kapu mellé tudott pörgetni.

60. perc: Kocsis Gábor helyére Molnár Tibor érkezett.

61. perc: Oldal Tibor vezette befelé a labdát a bal oldali vonal mellől, 22 méterről megcélozta a bal felső sarkot, de lövése elsuhant a kapufa mellett.

65. perc: Óriási egyenlítési lehetőséget szalasztott el a Kisvárda: a lesre játszó csákvári védők között egyedül maradt Délczeg, teljesen tisztán a kapu felé fordulhatott, ám 15 méterről nem találta el a kaput.

67. perc: Cseri a bal oldali alapvonalról lehelet finoman középre emelt, érkezett Bagi István és egy lépésről a hálóba sodorta a labdát, 3-3.

Cserélt csapatunk: Oldal Tibor helyére Pintér Bence érkezett.

70. perc: Villámgyors támadást vezettünk a jobb oldalon, bár úgy tűnt, hogy Graszl menteni tud, labdája megállt a pocsolyában, ám a vendégek szerencséjére a kivetődő Ribánszki menteni tudott Makrai elől.

75. perc: Bakos adott forintos labdát Molnár Csabának, aki a jobbösszekötő helyéről, 15 méterről a kapufát lőtte telibe.

79. perc: Bakos indításával Makrai lépett ki a jobbösszekötő helyén, elhúzta a labdát a kapus mellett is ám kisodródott és az alapvonalról csak a kapu mellé tudott emelni.

Délczeg helyett Molnár Róbert folytatja a vendégeknél.

83. perc: Rajczi helyére Koszta érkezett a vendégeknél.

85. perc: Bakos Szabolcs került óriási ziccerbe, miután Molnár Tibor remekül gurította vissza neki a labdát, ám a tizenegyes pontról a jobb alsó sarok mellé bombázott,

92. perc: Molnár Róbert egyedül lépett ki a csákvári védők közül, kicselezte Gróf Dávidot is, ám kisodródva csak a bal kapufát találta el.

A játékvezető 3 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020