Ideális körülmények között zajlik a munka

Szerzo:
Feltoltve: 2016.február 2

20160201_092305Vasárnap óta a bükfürdői Danubius Health Spa és Resortban edzőtáborozik a másodosztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idényére készülő csapatunk. Az égiek is a kegyeikbe fogadták együttesünket, kora tavaszi, napsütéses időben, 10-12 fokos hőmérséklet mellett zajlik a munka a Büki Sportcentrum pályáján. Kedd délig három szabadtéri edzésen vannak túl játékosaink, de emellett a konditermet is szorgalmasan látogatják a fiúk.

20160202_102121

 

Néhányan kisebb sérüléssel érkeztek az edzőtáborba, ám Hajdú Sándor és Bartos Julian kivételével – ők a súlyzók, szobabiciklik mellett izzadnak – valamennyien együtt edzenek a kerettel.

– Akik az elmúlt napokban edzéseket hagytak ki, vagy könnyítette munkát végeztek, azok ma nem lépnek pályára az ausztriai felkészülési találkozón – tudtuk meg Bognár György szakmai igazgatótól. – Éppen ezért a tervezett kezdőcsapat, illetve a keret többi tagja más, más jellegű munkát végzett a délelőtti foglalkozáson.

Ma este (18.30) az osztrák negyedosztály egyik meghatározó csapata, az SV Stegersbach otthonában lépünk pályára, majd holnap ismét két edzéssel folytatódik a felkészülés.

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020