Hajdú Sándort porccal műtötték, Mihály Dávid Újpesten edz

Szerzo:
Feltoltve: 2016.január 14

Második hete, hogy megkezdte a felkészülést a másodosztályú bajnokság tavaszi idényére csapatunk. Bár egy, két próbajátékos időnként még felbukkan, azért hellyel, közzel véglegesnek tekinthető a keretünk.

Bár már jeleztük azok névsorát, akik távoznak klubunktól, mára az is kiderült, ki, hol folytatja pályafutását. Wild Tamás és Erős Dávid az NB III Keleti csoportjában második helyen álló, feljutásra pályázó Ceglédhez szerződött. Az ősszel kölcsönben nálunk lévő Vaszicsku Gergő annak ellenére, hogy nem tudott Újbudára igazolni, visszatért a Puskás Akadémiához. Szekér Dávid a Nógrád megyei I. osztályban szereplő, nagy múltú Salgótarjánban folytatja. Köntös Dávid és Sötét Dávid Bicskére került, míg Mihály Dávid jelenleg az Újpest edzéseit látogatja. Utóbbi sorsa azonban egyelőre bizonytalan. A biztos érkezők oldalán két név szerepel, a Puskás Akadémiánál nevelkedett két fiatal, Spandler Csaba és Pintér Bence tavasszal csapatunkat erősíti.

A sérülések szerencsére eddig elkerülték csapatunkat, csupán a hónap elején porcműtéten esett át Hajdú Sándor az, aki nem tudott bekapcsolódni a felkészülésbe. Kocsis Gábor és Fényes Szabolcs ugyan néhány edzésen könnyített munkát végeztek fájós achillesük miatt, ám nem kellett egyetlen foglalkozást sem kihagyniuk.

Csapatunk szombaton 10.30-kor vívja idei első felkészülési mérkőzését, a Puskás Akadémia II vendége lesz Felcsúton.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020