Összeállt az edzőtábor programja

Szerzo:
Feltoltve: 2016.január 11

Akárcsak egy esztendővel ezelőtt, az idei téli felkészülés során is egy hetet edzőtáborban tölt a másodosztályú bajnokság tavaszi idényére készülő csapatunk. A tervezett programról tevhnikai vezető kapusedzőnket, Hegedűs Ferencet faggattuk:

– Már teljesen összeállt, azaz véglegesnek tekinthető a program. Tavaly remek egy hetet töltöttünk Bükfürdőn, a Danubius Health Resort Spaban, így nem volt okunk a változtatásra. Kifogástalan műfüves pálya, konditerem, salakos, fedett teniszpálya, rehabilitációs részleg áll a rendelkezésünkre – vélekedett a hétfői edzés előtt Hegedűs Ferenc. – Január 31-én utazunk, napi két edzés, illetve három felkészülési mérkőzés szerepel a programunkban. Pályára lépünk Ausztriában, Stegersbachban, Szombathelyen a Haladás vegyes ellen és hazafelé jövet a Tatabánya ellen.

A tervek szerint 22 játékost visz magával a szakmai stáb a büki edzőtáborba, azaz addig eldől, kik azok az új játékosok, akik tavasszal csákvári színekben futballoznak, s kik azok, akikre nem – vagy csak nagyon kiegészítő emberként – számítanak az edzők.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020