Havas pályán, jó hangulatban

Szerzo:
Feltoltve: 2016.január 5

Hétfőn délután ismét benépesült a csákvári pálya öltözője: NB II-es csapatunk elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre. A régiek mellett két új fiú és néhány próbázó is szerelést öltött. Sőt, a távozás gondolatával foglalkozó két játékosunk is edzés lehetőséget kért és kapott a szakvezetőktől. A szakadó hóesésben, jó hangulatban megtartott idei első foglalkozást követően faggattuk csapatunk vezetőedzőjét.

– Négy távozó már új klubjánál kezdi a felkészülést: Wild Tamás és Erős Dávid Cegléden, Sötét Dávid a hírek szerint Agárdon, míg Vaszicsku Gergő visszatért a Puskás Akadémiához, ahonnan állítólag az NB III-as Újbuda felé veszi az irányt – tudtuk meg Toldi Gábortól. – Szekér Dávid és Mihály Dávid egyelőre velünk készül, ám előbbi a REAC-cal, utóbbi osztrák csapatokkal tárgyal. Ugyanakkor hiányzott a régiek közül Hajdú Sándor, aki orvosi vizsgálaton vett részt, és a keret korelnöke, Domján Attila, aki néhány napos plusz szabadságot kapott.

Bognár György szakmai igazgató korábban bejelentette, a Puskás Akadémia két fiatalja, Spandler Csaba és Pintér Bence tavasszal csákvári színekben szerepel.

– A megegyezés értelmében mindkét új fiú az első edzéstől kezdve csapatunkkal készül, így a hétfői tréningen már be is mutatkoztak a társaknak. Több próbázó is helyet kapott az öltözőben, ám egy edzés után nem lehet véleményt formálni tudásukról, így csak akkor nevesítjük meg őket, ha komolyabbra fordul az ügyük …

Csapatunk a felkészülés alatt többek között játszik a Puskás Akadémia és a Videoton második csapatával is, majd január 31-től egy hétig Bükfürdön edzőtáborozik.

– Tavaly is Bükön készültünk fel a tavaszi idényre, s nagyon bejött. Kifogástalan körülmények között dolgozhattunk, s talán annak az egy hétnek is az eredménye tavaszi jó szereplésünk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020