Molnár Csaba szerezte az “ősz gólját”

Szerzo:
Feltoltve: 2015.december 21

A közelmúltban játékra invitáltuk honlapunk olvasóit, az Aqvital FC szurkolóit. Arra kértük önöket, szavazataikkal önök döntsék, melyik volt az őszi idény legszebb csákvári gólja. Ehhez Németh Zoltán kollégánk nyújtott segítséget: egy hét perces videófilmen összevágta csapatunk valamennyi őszi találatát.

A szavazatok alapján az őszi idény legszebb csákvári góljának szerzője: Molnár Csaba.

2015. augusztus 1: Kisvárda-Aqvital FC Csákvár 3-4 (2-1)

80. perc: Szalai Tamás ötven méteres hajszálpontos keresztlabdáját Molnár Csaba a kisvárdai tizenhatos bal sarkánál, futtában mellel úgy tette maga elé, hogy azonnal kapura fordult vele, majd jobbal irtózatos erővel a hosszú felső sarokba bombázott, 3-3.

A második legtöbb szavazatot kapta: Molnár Tibor.

2015. augusztus 8: Aqvital FC Csákvár-Soroksár 4-1 (2-0)

19. perc: A soroksári védők nem tudtak felszabadítani a saját tizenhatosukon belül, Racskó Roland a jobb oldalról, Tóbiás lábai között középre emelt, Molnár Tibor pedig 5 méterről, a kapunak háttal állva ollózott a jobb sarokba, 1-0.

A harmadik legtöbb szavazatot kapta: Makrai Gábor.

2015. október 17: Aqvital FC Csákvár-Zalaegerszeg 3-2 (1-0)

16. perc: Makrai Gábor remek tempóban lépett ki a balösszekötő helyén, lefutotta az egerszegi védőket, majd a kivetődő Szappanos kapus felett, lehelet finom bokamozdulattal a hosszú sarokba emelte a labdát, 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020