Saját fegyverünkkel győztek le minket Sopronban

Szerzo:
Feltoltve: 2015.október 27

Nehezen megemészthető vereséget szenvedett csapatunk az NB II-es bajnokság tizenegyedik fordulójában, Sopronban. Nem is maga a vereség ténye fájó, hanem annak különbsége. Pláne annak fényében, hogy ezt megelőző idegenbeli összecsapásunkon, Balmazújvárosban is hasonlóan jártunk.

– Azt kell mondanom, saját fegyverünkkel győztek le minket Sopronban – vélekedett a szombati 4-1-es vereségről csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – A hazaiak elsősorban nem játékban, hanem agresszívitásban, lelkesedésben múltak felül bennünket, úgy, mint ahogy mi tettük ezt mondjuk a ZTE ellen. Ilyen iskolás gólokat nem szabad kapni, különben kudarcra vagy ítélve.  Sajnos azt éreztem, néhány játékosunknál hiányzott a megfelelő koncentráció, figyelem, s az egyéni hibákat követően szinte tálcán kínáltuk a lehetőségeket a soproniaknak. Ennek ellenére az eredmény nem tükrözi hűen a látottakat, hiszen míg a hazaiak maradéktalanul kihasználták ziccereiket, mi kétszer is, döntő szituációban, 0-0-nál és 1-0-nál a kapufát forgácsoltuk szét.

Csapatunkra nehéz hét vár, hiszen holnap 18 órakor a Ferencváros ellen kellene tisztességes eredményt elérni az Üllői úti Magyar Kupa-meccsen, majd vasárnap délután, tévés-összecsapáson, az edzőváltáson átesett Szolnoki MÁV gárdáját fogadjuk bajnoki találkozón.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020