Eredménymustra: visszakapaszkodtunk a középmezőnybe

Szerzo:
Feltoltve: 2015.szeptember 28

A labdarúgó NB II nyolcadik fordulójában igazi meglepetés nem született, maximum egyik, másik találkozón a gólkülönbség miatt kaphatták fel a fejüket a szurkolók. Csapatunk vasárnapi győzelme azt jelenti, visszakapaszkodtunk a középmezőnybe.

Megszerezte első győzelmét a Soroksár, mely ezúttal nem csak nyert, de ki is ütötte az egyébként stabil csapatnak számító Szigetszentmiklóst. A Mezőkövesd a múlt heti hazai vereség után ezúttal idegenben javított, így tartja a lépést a telt házas stadionavatón magabiztosan diadalmaskodó Gyirmóttal. Bár a Sopron ezúttal sem nyújtott rossz teljesítményt, ám most is pont nélkül maradt, s egyre inkább leszakad a középmezőnytől. Az Ajka az utolsó pillanatokban csikarta ki a győzelmet a Siófok ellen. A Balmazújváros március óta remekel, most viszont sima vereségbe futott bele az elmúlt hetekben botladozó Szolnok otthonában. Az újonc Budaörs megtorpanni látszik, mióta legyőzte a Gyirmótot, két meccsen hét gólt kapva szenvedett vereséget. Most Kisvárdán húsz perc alatt vesztette el a meccset.

Eredmények: Soroksár-Szigetszentmiklós 4-0, Szeged-Mezőkövesd 0-1, Gyirmót-Dunaújváros 2-0, Sopron-Zalaegerszeg 1-2, Ajka-Siófok 2-1, Szolnoki MÁV-Balmazújváros 3-0, Kisvárda-Budaörs 4-2.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020