Ezt várom a fordulótól: Kocsis Gábor

Szerzo:
Feltoltve: 2015.szeptember 25

A hét végén a nyolcadik forduló mérkőzéseivel folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk a szokásoktól eltérően – a tévéközvetítés miatt – vasárnap délután lép pályára. Ahogy az elmúlt hetekben megszokhatták szurkolóink, egy, egy játékosunk tippel a forduló összecsapásaira. Ezúttal a szerdai kupameccsen mesterhármast elérő Kocsis Gábort kértük fel esélylatolgatásra. Íme Gábor tippszelvénye:

Soroksár-Szigetszentmiklós x

A vendégeknek jól megy mostanában, míg a hazaiak továbbra sem nyújtanak meggyőző teljesítményt, így szerintem továbbra is “megőrzik” nyeretlenségüket.

Kisvárda-Budaörs 1

Mindkét csapattal játszottunk már, azaz testközelben mondhatom: Várdáról nem sok csapat hoz el pontot, s ez a most megtorpanni látszó Budaörsnek sem sikerül.

Szeged-Mezőkövesd 2

A Gyirmót elleni vereség után muszáj javítania a Mezőkövesdnek, ha nem akarja, hogy még jobban a nyakára másszanak a riválisok.

Sopron-Zalaegerszeg x

A hazai együttes nem olyan gyenge, mint azt a táblázaton elfoglalt helyezése mutatja, így szerintem megszorongatja a dobogóra pályázó vendégeket.

Gyirmót-Dunaújváros 1

Pálya-avató, telt ház, jó hangulat … Mi lehetne más, mint biztos hazai siker?

Ajka-Siófok x

Ahogy azt a ZTE ellen a tévében is láthatta mindenki, masszív gárda a Balaton-parti együttes, így szerintem egy pontra jó lesz Ajkán.

Szolnoki MÁV-Balmazújváros 1

Sokkal több van a Szolnokban annál, mint amit az elmúlt hetekben kihozott magából. Négy meccs, egy pont, de most kimászik a gödörből.

Aqvital FC Csákvár-Vác 1

A szolnokiakról megfogalmazottak ránk is érvényesek, úgy érzem, mi is elindulunk ismét felfelé. Jót tett a lelkünknek a szerdai kupagyőzelem, ráadásul mivel a tévé is közvetíti a találkozónkat, nem illene ország-világ előtt lebőgnünk.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020