Az elején kimaradtak a helyzetek

Szerzo:
Feltoltve: 2015.szeptember 24

Mint köztudott, szerdán délután csapatunk 3-0-ra nyert az NB III Keleti csoportjában szereplő Tállya KSE otthonában és ezzel bejutott a Magyar Kupa legjobb 32 együttese közé.

– Az első tíz percben eldönthettük volna a meccset, ám kihagytuk a ziccereket, s ezzel felhoztuk a rendkívül lelkes hazai gárdát – ismerte el egyet aludva a szerdán látottakra vezetőedzőnk, Toldi Gábor. – Szerencsére ők sem tudták azonban kihasználni védekezési hibáinkat, így tiszta lappal fordulhattunk. Megmondom őszintén, nem előre eltervezett csere volt Kocsis Gabi és Molnár Tibi szünetbeli becserélése, de úgy éreztük, lépnünk kell, hogy minél hamarabb eldöntsük a továbbjutást. Minden edző ilyen cseréről álmodik, Gabi mesterhármast ért el, s ez mindennél többet mond teljesítményéről. Rajta kívül különösen Bartos Julian játékát dicsérhetem, aki mindvégig rendkívül agilisen futballozott, s nem mellékesen adott két gólpasszt is.

Csapatunk ezzel ott van a legjobb 32 között, ahova több NB I-es, illetve NB II-es gárda sem tudta beverekedni magát. Kiesett a Puskás Akadémia az NB III-as Kozármisleny otthonában, a Szolnoki MÁV hazai környezetben a Vasassal, a Mezőkövesd a Békéscsabával szemben, a Vác Nyíregyházán, a Budaörs a III. Ker. TVE pályáján,  s óriási meglepetésre a Gyirmót Dorogon.

Érdekesebb eredmények: Kozármisleny-Puskás Akadémia 2-0, Szolnoki MÁV-Vasas 1-2, Mezőkövesd-Békéscsaba 0-2 (hosszabbítás után), Nyíregyháza-Vác 4-0, III. Ker. TVE-Budaörs 2-0, Dorog-Gyirmót 1-1 (tizenegyesekkel: 5-4)

A Magyar Kupa harmadik fordulójának sorsolását pénteken rendezi az MLSZ.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020