Eredménymustra: hat pont a különbség az első és a tizenharmadik között

Szerzo:
Feltoltve: 2015.szeptember 21

Azt már a 2015-16-os idény kezdete előtt tudni lehetett, hogy a tavalyi évhez hasonlóan, ismét rendkívül kiegyensúlyozott lesz a másodosztály mezőnye. Sőt, mivel idén nem várható senkitől sem olyan kimagasló teljesítmény, mint egy éve a Vasastól, talán még szorosabb lesz az állás. Nos egy forduló híján az őszi szezon felénél tartunk és mindössze 6 pont(!) a különbség a listavezető Mezőkövesd és a 13. helyezett Ajka között. A hetedik forduló eredményei is bizonyították, soha, sehol, egyetlen csapat sem mehet biztosra.

A zsinórban hat vereséget elszenvedett újonc Vác hazai pályán legyőzte a feljutásról álmodozó Szolnoki MÁV-ot. A legutóbb a Gyirmótnak négyet vágó Budaörs otthon kapott ki a Szegedtől. A Szigetszentmiklós nem kegyelmezett az élmezőnybe pályázó Kisvárdának, míg a bajnoki rajt előtt két héttel edzésbe álló Siófok legyőzte az NB I-be vágyó Zalaegerszeget. A Balmazújváros vesztett állásból, tíz emberrel egalizált a Sopron ellen, majd a 92. percben megszerezte a vezetést is, hogy aztán a vendégek a lefújás előtt néhány pillanattal, tizenegyest rontva, elhibázzák az egyenlítést. A forduló rangadóján a Gyirmót nyerni tudott Mezőkövesden, megfosztva ezzel veretlenségétől az éllovast. A Soroksár a mezőny egyetlen nyeretlen csapata, bár Albert Flórián fiai azért pontot szereztek Ajkán.

Eredmények: Mezőkövesd-Gyirmót 1-2, Vác-Szolnoki MÁV 1-0, Balmazújváros-Sopron 2-1, Budaörs-Szeged 1-3, Szigetszentmiklós-Szeged 2-1, Siófok-Zalaegerszeg 1-0, Ajka-Soroksár 0-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020