Ismerősök egymás ellen

Szerzo:
Feltoltve: 2015.szeptember 19
szalai

Ma este, a hetedik forduló mérkőzésén lép pályára csapatunk Dunaújvárosban. Az összecsapás érdekessége, hogy több olyan játékos is szerepel a két együttesben, akik a közelmúltban még a másik felet erősítették.

Nálunk a gárda csapatkapitánya, Szalai Tamás egy esztendeje, azaz 2014 őszén még az akkor NB I-es Dunaújvároshoz tartozott, s csak idén januárban szerződött Csákvárra. Gyorsan meghatározó játékosa lett az Aqvital FC-nek és elévülhetetlen érdemeket szerzett a másodosztályban maradás kivívásában.

Ma már a Duna-parti klub futballistája a kapus Milinte Árpád, aki tavasszal csapatunk egyik legjobbjának bizonyult. Kölcsönszerződése lejárta után a nyáron visszatért Dunaújvárosba, ahol jelenleg kapusedzőként és Szűcs Lajos tartalékjaként próbál meg mindent elkövetni, hogy a piros-fehérek minél jobban szerepeljenek az NB II-ben.

Burucz Barna annak idején Csákvárról szerződött Dunaújvárosba, majd súlyos térdsérüléséből felépülve, tavasszal, kölcsönbe visszatért hozzánk. A nyáron viszont mai vendéglátónk szakvezetője, Artner Tamás úgy döntött, visszarendeli a középső védőt, aki akár pályára is léphet a ma 19 órakor kezdődő összecsapáson.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>