Bemutatjuk ellenfelünket: Dunaújváros PASE

Szerzo:
Feltoltve: 2015.szeptember 18

A labdarúgó NB II. hét végi fordulójában a tavasszal még élvonalban szerepelt Dunaújváros otthonába látogatunk. Bár nyár óta sok víz lefolyt a Dunán, s alaposan kicserélődött a Duna-partiak kerete, azért be kell látnunk, nem mi vagyunk a találkozó esélyesei.

Hat forduló után ugyan két ponttal többet gyűjtöttünk, mint az Artner Tamás dirigálta újvárosi legénység, ám az aktuális formák éppen ellentétes ívet mutatnak: míg mi az utolsó három fordulóban vereséget szenvedtünk, szombati házigazdánk négy pontot szerzett. Legutóbb például a feljutásra pályázó Szolnok otthonában ért el döntetlent.

Bár átalakult szombati házigazdánk csapata a kiesés óta, és fiatalokra építkezve próbál meg minél eredményesebben szerepelni az idei szezonban, azért így is találni rutinos, sok nagy csatát megélt futballistát találni keretében. Talán elég is, ha csak a kapus Szűcs Lajos és Magasföldi József nevét említjük, de Petneházi Márk vagy éppen Eppel Márton is éveket töltött az élvonalban. Sőt, a közelmúltban két új fiúval tovább erősödött a gárda, a Békéscsabáról érkezett Koszó Balázs és a legutóbb Mezőkövesden szerepelt Gengeliczki Gergő is bemutatkozott védelmében.

A szombati találkozó 19 órakor kezdődik Dunaújvárosban, az összecsapást Kiss Norbert vezeti, segítői Kis Zoltán és Kulman Tamás lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020