Három pont reményében fogadjuk a Szigetszentmiklóst

Szerzo:
Feltoltve: 2015.augusztus 22

Ma délután a másodosztályú labdarúgó bajnokság negyedik fordulójának mérkőzésén lép pályára csapatunk. A hazai környezetben megrendezésre kerülő találkozón a Szigetszentmiklós együttesét fogadjuk.

– Ismét egy “hatpontos” összecsapás vár csapatunkra – vélekedett a pénteki edzést követően vezetőedzőnk, Toldi Gábor. – Bár eddig hibátlanul teljesítettek a fiúk, azért tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, azaz továbbra is a biztos bentmaradás kiharcolásának jegyében futballozunk. Akárcsak ma esti vendégünk, az SZTK-Erima gárdája. Éppen ezért, akárcsak a Soroksár ellen, elképzelhető, hogy újra “sakkozni” fogunk az összeállítást illetően. Szerencsére sérültünk, eltiltottunk nincs, így több variációs lehetőségünk is van.

Az SZTK legénysége idén egy-egy döntetlent (ZTE), győzelmet (Sopron) és vereséget (Szolnoki MÁV) könyvelhet el. Erejét bizonyítja, hogy legutóbb negyedóra játék után már háromgólos hátrányban volt hazai környezetben a Tisza-partiak ellen, végül mégis közel állt a pontszerzéshez: a 3-2-es vereség figyelmeztető kell, hogy legyen csapatunk számára, Horváth Ferenc tanítványai soha nem adják fel a küzdelmet. Akad a másodosztályban meghatározó futballistának számító játékos keretükben: Volent Richárd a Honvédban nevelkedett, Illés Gyula megfordult a Debrecenben és Zalaegerszegen is az első osztályban, Szabó Bence Újpesten, Nagy Olivér Szombathelyen volt élvonalbeli labdarúgó. Benkő-Bíró Norbert egy hete élete gólját rúgta a Szolnok ellen, Hevesi-Tóth Tamás és Barna Zsolt pedig évek óta kirobbanthatatlan az együttesből.

A ma este 17.30-kor kezdődő összecsapást Botló Béla vezeti, segítői Iványi István és Hofbauer Roland lesz. Mindenkit kérünk, hogy időben indulja el a találkozóra, ugyanis ezúttal gépkocsival nem lehet behajtani a sporttelepre.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020