Bakos Szabolcs: ezt várom a fordulótól

Szerzo:
Feltoltve: 2015.augusztus 20

Egy hete Szalai Tamás magasra tette a lécet, mikor a harmadik forduló nyolc meccséből ötre is helyesen tippelt. Ezúttal a legutóbbi bajnokin győztes gólt szerző Bakos Szabolcsot kértük meg, ossza meg honlapunk olvasóival, ő milyen eredményeket vár a szombati találkozóktól.

Kisvárda-Siófok 1

Nálam egyértelműen jobb csapat az újonc, így hazai sikert várok. Véleményem szerint Kisvárdáról nagyon kevés csapat fog pontot elvinni a továbbiakban.

Szeged-Soroksár 1

A vendégek kútban vannak, a hazaiak pedig a múlt heti váratlanul kiadós pofon után minden bizonnyal ki akarják engesztelni szurkolóikat. Ez pedig szegedi sikert sejtet.

Balmazújváros-Vác 1

Az újvárosiak Feczkó Tamás márciusi érkezése óta nagyon együtt vannak, nem is emlékszem, mikor szenvedtek utoljára vereséget. Egységes, jobb csapat a Balmaz, mint az újonc, magabiztosan gyűjti be a három pontot.

Sopron-Mezőkövesd 2

A vendégek a bajnoki címre hajtanak, a hazaiak még nem álltak össze a nagy nyári átalakulás után, s ennek kövesdi siker lesz a vége.

Ajka-Gyirmót 2

Egy hete testközelből érezhettük, nem rossz csapata az Ajka. Biztos vagyok benne, a hazaiak nagyon megnehezítik a Gyirmót dolgát, de a bajnokság egyik favoritja idegenben is nyerni fog.

Szolnoki MÁV-Budaörs 1

Gajdos Zsolt tovább folytatja gólparádéját, simán nyer az újonc ellen a Tisza-parti gárda.

Zalaegerszeg-Dunaújváros x

Meglepetést várok, a vendégek annak ellenére, hogy két játékosukat is kiállították legutóbb, pontot rabolnak Horváth Rolandék ellen.

Aqvital FC Csákvár-Szigetszentmiklós 1

Nem a kincstári optimizmus szól belőlem, mikor azt mondom, remélem itthon tartjuk a három pontot. Az SZTK ellen veretlenek vagyunk az elmúlt években, most ráadásul fut is csapatunk szekere. A kiesés elleni harcban riválisnak számító vendégek ellen számunkra csak a győzelem lehet az elfogadható eredmény.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020