Benne volt a játékunkban a gól

Szerzo:
Feltoltve: 2015.augusztus 18

Az Ajka ellen bravúros, idegenbeli győzelmet aratott csapatunk a hét végén. Az 1-0-ás sikerünk sokakat meglepett, de vajon hogy látta a mérkőzést vezetőedzőnk.

– Nagyon szervezetten, fegyelmezetten futballoztunk, úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk – felelte honlapunk érdeklődésére Toldi Gábor. – Nagy taktikai csata dúlt a pályán, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, de a hálóba végül csak mi találtunk be.

Nem jellemző ránk, hogy nullásra lehozunk egy meccset, általában még akkor is kapunk gólt, amikor fölényes győzelmet aratunk.

– Valóban hajlamosak vagyunk rá, hogy időnként csökkenjen a koncentrációnk, ám most valahogy nagyon nyugodtan ültem a kispadon. Mindvégig azt éreztem, hogy nincs igazán benne a gól a hazaiak játékában, a mi támadásaink pedig valahogy veszélyesebbnek tűntek.

Ismét három 20 év alatti fiatalt küldtünk pályára.

– Nálunk a fiatalok sem érdem nélkül kerülnek be a csapatba. Megdolgoznak a játéklehetőségért, a meccseken pedig bizonyítják, igenis ott a helyük a pályán. Akárcsak Kisvárdán, ezúttal is elégedettek lehettünk Fényes Szabolcs, Bartos Julian és Oldal Tibor teljesítményével.

A szurkolók hajlamosak három győzelem után már vérmesebb reményeket szövögetni.

– Azért ne felejtsük el, a fák nem nőnek az égig. Tisztában vagyunk a helyünkkel, nekünk továbbra is az a legfőbb célunk, hogy kiharcoljuk a bentmaradást a másodosztályban. Az egy dolog, méghozzá nagyon jó dolog, hogy most nyertünk három olyan meccset, ahol közel azonos képességű csapattal találkoztunk, de azért fogunk mi még erősebb gárdákkal, bajnokesélyes együttesekkel is meccselni. Szóval igyekszünk helyén kezelni az eddigi sikereket.

Csapatunk a negyedik fordulóban, szombaton 17.30-kor – nem elírás, valóban fél hatkor lesz a meccs – kiesés elleni küzdelemben szintén riválisnak számító Szigetszentmiklóst fogadja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020