Totó-gyilkos mérkőzések

Szerzo:
Feltoltve: 2015.augusztus 2

Nem lehet azt mondani, hogy papírforma eredményekkel kezdődött volna az NB II új idénye tegnap kora este. Több pályán is totó-gyilkos eredmények születtek, s legnagyobb örömünk a forduló bravúrját a mi csapatunk aratta a Kisvárda idegenbeli, 4-3-as legyőzésével.

A bajnokság nagy esélyese, a Gyirmót csak döntetlenre végzett Szegeden – a hazaiak három kapufát is lőttek -, a Mezőkövesd vért izzadt az újonc Vác ellen – pedig 20 perc után már két góllal vezetett -, míg a ZTE a hosszabbításban tizenegyest hibázva ikszelt Szigetszentmiklóson. A két hete még játékosokat toborzó Siófok meglepetésre legyőzte a tavasszal NB I-ben szerepelt Dunaújvárost, míg a Szolnok döcögős első fél óra után magabiztosan nyert szombati vendégünk, a Soroksár ellen. A csákvári, ideiglenes albérletbe költözött Budaörs az utolsó pillanatban pontot mentett a tizenegyest hibázó Balmazújváros ellen.

Soha rosszabb fordulót …

Eredmények: Szeged-Gyirmót 0-0, Mezőkövesd-Vác 2-1, Szigetszentmiklós-Zalaegerszeg 1-1, Siófok-Dunaújváros 4-2, Ajka-Sopron 3-1, Soroksár-Szolnoki MÁV 0-2, Budaörs-Balmazújváros 1-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020