Krimi

Szerzo:
Feltoltve: 2015.május 31

Egyetlen Hitchcock-film sem érhet fel a labdarúgó NB II. zárófordulójának izgalmaival. A kiesés rémétől fenyegetett csapatok találkozóin az utolsó tizenöt perc elképesztő izgalmakat hozott, hol mi, hol a Soroksár, hol a Siófok érezhette magát a tizennegyedik helyen. Ehhez persze kellett, hogy a gyirmótiak értesülve a Békéscsaba magabiztos vezetéséről – a viharsarkiak fel is jutottak az NB I-be -, látványosan összezuhanjanak és feltámasszák poraikból a Balaton-partiakat. Az már csak hab a tortán, hogy a meccs 94. percében még egy tizenegyest is elhibáztak a vendéglátók, így sikerült pontot rabolniuk a siófokiaknak. A Soroksár két perccel a rendes játékidő letelte előtt még vereségre álltak, ám az utolsó pillanatokban sikerült fordítaniuk.

A mi találkozónkról pedig egyelőre képtelenség higgadtan nyilatkozni. Több szurkolónkat, szakvezetőnket az infarktus kerülgette az utolsó pillanatokban, amikor is alig 450 másodperc alatt három gól is született.

Száz szónak is egy a vége: csapatunk óriási lelkierőről és küzdőszellemről tanúbizonyságot téve, nyert és kiharcolta a bent maradást. Honlapunk nevében gratulálunk az egész csapatnak, a vezetőknek, a tulajdonosnak!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020