Vasárnap on-line közvetítéssel követjük riválisaink összecsapásait is

Szerzo:
Feltoltve: 2015.május 29

Vasárnap befejeződik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. A tavaszi idény első felében remekül szereplő csapatunk az elmúlt hónapban elvesztette a fonalat, utolsó négy mérkőzését elveszítette, s ezzel egy fordulóval a zárás előtt kieső helyre zuhant.

A helyzetünk nehéz, de azért nem reménytelen. Tény, mindenképpen pontot, pontokat kell szereznünk ahhoz, hogy elkerülhessünk a tizennegyedik helyről, ám ha sikerül meglepnünk az Ajkát, jó az esélyünk, hogy a Cegléd és a Kaposvár mellett még egy csapatot magunk mögé utasítsunk.

Szurkolóinknak nem elég tehát csak saját együttesünk eredményéért szorítani, fél szemmel a riválisok meccsére is figyelniük kell. Mellettünk a legnehezebb helyzetben a Siófok van, mely ugyan egy ponttal többet gyűjtött, mint mi, de vasárnap ahhoz a Gyirmóthoz látogat, melynek a feljutáshoz elengedhetetlen szüksége van a győzelemre. A Balaton-partiak veresége, és a mi döntetlenünk azt jelentené, hogy azonos pontszámmal és azonos győzelmi számmal végeznénk riválisunkkal, sőt, akár még a gólkülönbségünk is megegyezhet, akkor pedig a több rúgott gól döntene. Abban pedig mi vagyunk a jobbak, miként az egymás elleni eredményből (2-2, 1-0) is mi jönnénk ki jobban. A Soroksár helyzete sem, sokkal rózsásabb: a fővárosiak Szolnokra látogatnak, s vereségük esetén ők is nehéz helyzetbe kerülhetnek. Reményeiket talán azt táplálhatja, hogy pontazonosság esetén nekik van a legtöbb győzelmük, mely bentmaradást érhet.

Honlapunk igyekszik szurkolóink kedvébe járni, ezért a vasárnap 18 órakor kezdődő, valamennyi riválisunk mérkőzésről beszámolunk on-lin közvetítésünk során, így percre pontosan követhető lesz, mikor, melyik gárda áll kiesésre.

 

A mezőny állása

12. SOROKSÁR SPORT CLUB 29 8 6 15 29- 39 -10 30
13. BFC SIÓFOK 29 7 9 13 38- 50 -12 30
14. AQVITAL FC CSÁKVÁR 29 7 8 14 40- 53 -13 29

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020