Szurkolóbusz Ajkára

Szerzo:
Feltoltve: 2015.május 28
16_bus

A hét végén azonos időben, vasárnap 18 órától rendezi az MLSZ a másodosztályú labdarúgó bajnokság valamennyi mérkőzését. A zárófordulót követően dől csak el, mely együttesek kényszerülnek búcsúra az NB II-től.

Csapatunk az utolsó játéknapon idegenben, Ajkán próbálja meg kicsikarni másodosztályú tagsága megőrzését. Ahogy az idei bajnokságban mindig, hűséges szurkolóink ezúttal is elkísérik együttesünket az idegenbeli összecsapásra.

- Vasárnap 15.30-kor, a szokott helyen, a Pléh előtt lesz a találkozó, hogy aztán a 18 órakor kezdődő ajkai találkozón jelenlétünkkel is segítsük játékosainkat a győzelem kivívásában – tájékoztatta honlapunkat a kirándulás főszervezője, Giez János.

Remélhetően nem az ajkai lesz az utolsó NB II-es meccse csapatunk, s a 2015-16-os idényben is a másodosztályban szerepelhet majd.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>