Ott a helye a lelátón! Nem lesz on-line közvetítés a Balmaz elleni meccsről

Szerzo:
Feltoltve: 2015.május 22

Mivel a labdarúgó NB II. huszonkilencedik fordulójának ma esti mérkőzésére, a klub tulajdonosának döntése értelmében ingyenes lesz a belépés a szurkolók számára, így honlapunkon nem lesz olvasható a szokásos, élő on-line közvetítés.

Aki egy kicsit is szimpatizál csapatunkkal, aki egy kicsit is kíváncsi a Balmazújváros ellen 19.30-kor kezdődő sorsdöntő rangadónkra, annak ezúttal a lelátón a helye. Remélhetően játékosaink a zöld gyepen, szurkolóink a lelátón elkövetnek mindent, hogy sikerrel vegyük az akadályt. Bár az előjelek – lásd tegnapi bejegyzésünket – nem tűnnek igazán kedvezőnek számunkra, biztosak vagyunk benne, labdarúgóink kúszni, mászni fognak a győzelem érdekében, s a közös akaratnak meglesz az eredménye.

Ugyan a Balmazújváros együttesét sokan leirták már kora tavasszal, mondván az egyik biztos kieső lesz, ám a Nyíregyházáról “szerződtetett” szakvezető, Feczkó Tamás irányítása mellett óriási menetelésbe kezdett a gárda: utolsó kilenc összecsapásán csupán egyszer, a Szeged ellen szenvedett vereséget, miközben ötször győzelmet aratott. Gólt sem kapva, idegenben verte az együttes a Szolnokot(!) és a Ceglédet, döntetlenre végzett Békéscsabán, azaz jó formában érkezik az együttes Csákvárra.

Jelenleg a tizennegyedik helyen tanyázik a táblázaton a Balmazújváros, lemaradása egyetlen pont mögöttünk, s csupán kettővel előzi meg a Soroksár, a Siófok, a Szigetszentmiklós. Feczkó Tamás vezetőedző eltiltás miatt a mai összecsapáson nem számíthat csapata egyik legjobb játékosára, Kiss Lászlóra, aki a hátsó alakzat legfontosabb láncszeme volt a tavasszal. A keret azonban nélküle is nagyon erősnek tűnik: a kapus Bozidar Radosevic, a Diósgyőrt is megjárt Igor Gal, a középpályás Ante Batarelo, a kapura rendkívül veszélyes, 35 éves Mario Mijatovic vagy éppen a két hete szerződtetett, a magyar válogatottban is bemutatkozott Farkas II. Balázs egyaránt kimagasló tudású játékosnak számít a másodosztályban.

A 19.30-kor kezdődő összecsapást Szőts Gergely vezeti, segítői Kis Zoltán és Kiss Balázs lesznek.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020