Eredményfigyelő: most jön a neheze

Szerzo:
Feltoltve: 2015.május 18

A labdarúgó NB II. huszonnyolcadik fordulójában nem hogy tisztult volna, még inkább “homályossá” vált a kép, mely a kieső csapatokat ábrázolja. Mivel csapatunk súlyos vereségbe futott bele Angyalföldön – a Vasas ezzel már biztos feljutó lett -, egyelőre nem sikerült bebiztosítanunk a bentmaradást. Mi több, lépéshátrányba kerültünk több riválisunkkal szemben is, lévén többen is begyűjtötték a három pontot.

A Balmazújváros simán legyőzte a Zalaegerszeget, s a korábban biztos kiesőnek vélt gárda pénteken ki-ki meccsre érkezik Csákvárra. A Soroksár idegenben verte a Kaposvárt, megpecsételve ezzel a somogyiak sorsát. A Siófok óriási meglepetésre nyerni tudott Mezőkövesden, míg az Ajka papírforma győzelmet aratott a teljesen szétesett Cegléd ellen, a Szolnok pedig az SZTK-t verte. A feljutásra pályázó Gyirmót hazai pályán pont nélkül maradt a Sopronnal szemben, míg a Békéscsaba csak döntetlenre végzett a Szeged együttese ellen.

Eredmények: Balmazújváros-Zalaegerszeg 2-0, Kaposvár-Soroksár 1-3, Ajka-Cegléd 4-0, Mezőkövesd-Siófok 1-2, Gyirmót-Sopron 0-1, Békéscsaba-Szeged 0-0, Szolnoki MÁV-Szigetszentmiklós 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020