Az ország legjobb játékvezetője dirigál ma este csapatunknak

Szerzo:
Feltoltve: 2015.május 2

Ma este (19 órakor) Mezőkövesden lép pályára csapatunk. Házigazdánk számára hozzánk hasonlóan komoly tétje van az összecsapásnak, hiszen míg mi a bent maradásért, addig a borsodiak a feljutásért küzdenek a bajnokság hajrájában. Amelyik együttes ma vereséget szenved, komoly gondba kerülhet az elkövetkező fordulókban.

Megkockáztatjuk, ennek ellenére a kövesdiek vállán nagyobb a teher. A Bognár György, Toldi Gábor duó vezette csapatunk remek tavaszt produkált eddig így öt pontos előnyben van a legjobb kiesővel szemben. Ugyanakkor a kövesdieknél mintha valami nem stimmelne. Edzőt cseréltek a békéscsabai vereség után, Tóth László helyére érkezett a tavaly nyáron az a Nyíregyházát élvonalba vezető Lucsánszki Tamás és a Soroksár az NB II-be kormányozó Varga Atttila, ám igazából azóta is döcög a gárda szekere. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy egy hete sima vereséget szenvedett az együttes Zalaegerszegen. Ráadásul egyik, másik játékosa fegyelem terén is elmaradt a szakvezetők által várt profi mentalitástól. Ezek után nem keltett meglepetést, hogy a hét közepén szerződést bontott a klub, a kétségkívül tehetséges, ám kezelhetetlennek tűnő Kulcsár Kornéllal. (Csak zárójelben jegyezzük meg, az őszi, csákvári összecsapáson remekül futballozott a karmester.)

Hogy az MLSZ játékvezetői bizottsága is érzi a meccs súlyát bizonyítja, az ország legjobb játékvezetőjét, a hosszú sérülésből közelmúltban felépült Kassai Viktort delegálta a találkozóra.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020