Vége: Aqvital FC Csákvár-Soproni VSE GYSEV 1-1 (1-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2015.április 24

A másodosztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a tavaszi idény meglepetéscsapatát, a Soproni VSE GYSEV együttesét fogadja legénységünk.

Toldi Gábor vezetőedző gondjai nem hogy enyhültek volna a múlt héthez képest, még súlyosbodtak is. A Siófok elleni győztes gárdából ezúttal nem számíthat a kisárgult Domján Attilára, valamint a megsérült Molnár Tiborra.

Aqvital FC CSákvár-Soproni VSE GYSEV 1-1 (1-0)

Csákvár, 500 néző, vezeti: Fábián Mihály (Kis Z., Kiss B.)

Csákvár: Milinte – Hajdú, Szalai, Dulló, Köntös – Bakos, Molnár Cs. – Varga Z., Nyilasi, Mihály D. – Horváth R. Edző: Toldi Gábor

Sopron: Halasi – Pados, Sifter, Bobál D., Szabó L. – Deme, Holdampf – Horváth P., Kapacina, Eszlátyi – Zamostny.  Edző: Supka Attila.

1. perc: elkezdődött a találkozó, mi a szokásos sárga-kékben, míg a vendégek tiszta pirosban léptek pályára.

6. perc: Bakos 50 méteres remek indításával Varga roboghatott el a bal szélen, de cselezésbe bonyolódott és csak bedobást tudott kiharcolni.

8. perc: Horváth Péter meredek indításával Eszlátyi próbálta megfutni középen Hajdú Sándort, de rosszul vette át a labdát és Milinte kilépve kapujából menteni tudott előle.

12. perc: Molnár Csaba fejelte a tizenhatoson belülre a labdát, Nyilasi belépett Bobál és Szabó László közé, ám a két soproni védő keményen összezárt előtte és sikerült kivágniuk a labdát.

13. perc: Mihály Dávid 20 méteres jobb lábas lövése a bal kapufa mellett suhant el.

14. perc: Szabó László a bal oldali vonal mellől az ötös magasságában középre kanyarította a labdát, szerencsénkre Kapacina estében sem érte el a játékszert.

16. perc: Remek soproni szabadrúgás kombináció után Kapacina emelt leheletfinom mozdulattal az ötös sarkára, a berobbanó Horváth Péter elől Dulló az utolsó pillanatban szögletre mentett.

17. perc: Holdampf lerántotta Nyilasit a kezdőkörnél, jogosan villant a sárga lap.

19. perc: Kapacina középről 20 méterről a jobb sarok mellé lőtt.

20. perc: Nyilasi indította Varga Zoltánt a tizenhatos bal sarkánál, a szélső beadása felpörgött egy soproni lábon, így Horváth Roland csak a hosszú sarok mellé tudta csúsztatni a labdát.

24. perc: Zamostny buktatásáért Dulló kapott sárga lapot.

30. perc: Holdampf Gergő lerántotta Horváth Rolandot a kezdőkörben, megkapta második sárga lapját, mehetett is zuhanyozni.

32. perc: Cserél a Sopron. Zamostny helyére Pintér András érkezik az együttesbe.

34. perc: Dulló Martin a jobb oldali vonal mellől meredeken emelt be a védők mögé, Horváth Roland megkerülte Bobált majd megpróbálta átemelni a tizenhatos vonaláról Halasi kapust, ám a labda a soproni portás kezében halt el.

40. perc: Bakos tolta a labdát Horváth Roland elé, aki 20 méterről, középről, úgy bombázott a hálóba, hogy a labda a felső lécről pattant a gólvonal mögé, 1-0.

45. perc: Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő, a csapatok változatlan összeállításban léptek pályára.

50. perc: Molnár Csaba 50 méteres labdavezetés után pontosan emelt Horváth Rolandhoz, a hazai gólszerző egy csel után lőtt és bár a labda megtréfálta Halasi kapust, célt tévesztett.

55. perc: Cserél a Sopron : Kapacina helyére Kovács Ádám érkezett.

58. perc: Pados taposta le Mihály Dávidot a bal oldali vonal mellett, jogosan kapott sárga lapot.

59. perc: Bakos szabadrúgás beívelését Horváth Roland csúsztatta kapura, ám labdája egy védőt érintve szögletre pattant.

62. perc: Cserél csapatunk is: Mihály Dávid helyére Oldal Tibor érkezik.

64. perc: Hosszú idő után kellett Milintének játékba avatkoznia: Eszlátyi bal oldali beadását fogta mellre az ötösön.

66. perc: Bakos Szabolcs kapott sárga lapot buktatásért.

73. perc: Köntös lerántotta Kovács Ádámot az oldalvonal mellett, ő is megkapta a maga sárgáját.

74. perc: Mindkét együttes cserél: Varga Zoltán helyett Molnár Tibor, Eszlátyi István helyére Szabó Balázs érkezett.

75. perc: Kovács Ádám hagyott faképnél mindenkit a bal oldalon, középre gurítását Horváth Péter egy állítás után 16 méterről a bal sarokba lőtte, 1-1.

79. perc: Jobb oldali beadás után a lefejelt labdát Dulló a tizenegyespontról kapura lőtte, a lábak között elsuhanó labdát Halasi biztosan hárította.

90. perc: A játékvezető 2 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020