Bemutatjuk ellenfelünket: Soproni VSE-GYSEV

Szerzo:
Feltoltve: 2015.április 23

A labdarúgó NB II.  huszonötödik fordulójában ismét nehéz ellenfél vár csapatunkra. (Mondjuk melyik meccs számít könnyűnek az idei bajnokságban?) Bár a múlt heti derbi után újra hazai pályán fogadhatunk riválist, a tavaszi szezon eddigi “legveszélyesebb” ellenfelével szemben minden tudásukra szüksége lesz játékosainknak, ha pontot, pontokat akarunk szerezni.

Mindennél többet mond holnap esti vendégünkről, a Soproni VSE-GYSEV alakulatáról, hogy az idén eddig lejátszott kilenc bajnokiból mindössze egyetlen egyet, a Békéscsaba ellenit veszítette el – azt is hazai pályán -, s emellett négy, négy győzelem és döntetlen áll bizonyítványában. Idegenben tehát veretlen 2015-ben a Supka Attila dirigálta gárda, Kaposvárról, Szolnokról, Szegedről és Ceglédről ponttal, pontokkal tért haza. Sőt, még egyetlen gólt sem kapott idén a vendégként lejátszott négy összecsapáson! Nem véletlen hát, hogy a telet a kilencedik helyen töltő együttes ma már hatodik a táblázaton, hátránya az eddig  “betonbiztos” ötödiknek tűnő Szolnok mögött mindössze egyetlen pont.

A lila-fehérek alapcsapatából biztosan hiányozni fog az élvonalbeli klubok által megkörnyékezett védő, Fazakas Géza, valamint a gyors támadó, Erdélyi László, akik a ZTE elleni múlt heti összecsapáson begyűjtötték ötödik sárga lapjukat. Ennek ellenére erős keret, rutinos futballisták állnak Supka Attila rendelkezésére: Sifter Tamás tagja volt a Paks EL-ben szerepelt csapatának, Deme Imre játszott a Fradiban, Horváth Péter az MTK-ban nevelkedett, Zamostny Balázs több élvonalbeli klubban is megfordult, mg Bobál Dávid tagja volt az U20-as vb-re kijutó válogatottnak. Az együttes házi gólkirálya Eszlátyi István, aki már kilenc gólnál tart.

A holnap 19 órakor kezdődő összecsapást a rutinos NB I-es játékvezető, Fábián Mihály vezeti, segítői Kis Zoltán és Kiss Balázs lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020