Érvényesült a papírforma, de nincs okunk a szégyenkezésre (videóval)

Szerzo:
Feltoltve: 2015.április 1

Kedden este, szakadó esőben fogadtuk a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Ferencváros együttesét. A találkozó előtt “hirdettünk” eredményt a jótékonységi árverésre bocsátott, Gera Zoltán aláírásával ellátott Csákvár-mez kapcsán: a Méz-világ Kft. vette meg hatszámjegyű összegért a kék-sárga adidas mezt, melyet klubunk tulajdonosa, Nagy Sándor adott át a cég ügyvezető igazgatójának. Ráadásul játékosaink is hozzájárultak egy kerek összeggel a támogatáshoz, melyet a SOTE I. számú Gyermekklinikájának ajánlottunk fel.

Aqvital FC Csákvár-Ferencváros 0-5 (0-3)

Csákvár, 1000 néző, vezette: Oláh Gábor (Horváth Zoltán, Takács Gábor)

Csákvár: Gelei V. – Wild (Fényes, a szünetben), Hajdú S., Dulló, Köntös – Molnár Cs., Domján (Oldal, 54.), Bakos (Kocsis G., a szünetben) – Mihály D., Molnár T., Varga Z. Vezetőedző: Toldi Gábor.

Ferencváros: Jova – Csillus Á. (Zsivoczky, a szünetben), Nalepa (Dilaver, a szönetben), Batik (Busai, a szünetben), Bőnig – Csukics, Kukuruzovics – Nagy Dániel, Gyömbér, Nagy Dominik – Ugrai. Vezetőedző: Thomas Doll.

27. perc: A hátráló cvédőink késlekedését kihasználva Kukuruzovics 20 méterről, középről, ballal kilőtte a bal alsó sarkot, 0-1,

33. perc: Ugrai verte meg védőjét a jobb oldali ötös sarkánál, éles lövését Gelei Vince bravúrral szögletre tenyerelte. Kukuruzovic bal oldali sarokrúgását Cukic a tizenegyesponton levette, majd higgadtan a bal sarokba helyezte, 0-2.

44. perc: Nagy Dominik használta ki, hogy Hajdú Sándor késlekedett a közbeavatkozással, középről, 18 méterről, ballal a bal sarokba lőtt, 0-3.

54. perc: Ugrai Roland egyedül lépett ki a balösszekötő helyén, kicselezte Geleit, majd 8 méterről, higgadtan a kapuba gurított, 0-4.

76. perc: Ezúttal Nagy Dominik mozdult be jó tempóban a balösszekötó helyén az üres területre, eltolta a labdát Gelei mellett, majd 10 méterről az üres kapuba gurított, 0-5.

A mérkőzésről kollégánk, Németh Zoltán elkészítette szokásos gólösszefoglalóját, amit az alábbi linkre kattintva tekinthetnek meg:

https://www.youtube.com/watch?v=gnR0Cqeq0Gs

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020