16 órakor lesz kapunyitás az FTC-meccs előtt

Szerzo:
Feltoltve: 2015.március 30

– Na most már beszélhetünk a Fradi-meccsről – fogadta érdeklődésünket hétfőn délelőtt csapatunk tulajdonosa, Nagy Sándor. – Mindenkinek meg kell értenie, élet-halál harcot folytatunk az NB II-ben való bentmaradásért, azaz nekünk mindig a soron következő meccsek a legfontosabbak. A szombati, soroksári bajnoki győzelem után most már tényleg foglalkozhatunk a Magyar Kupa negyeddöntő visszavágójával.

Azt a sorsolás pillanatában tudtuk, vérmes reményeink nem lehetnek, az ország legjobb és legnépszerűbb csapata ellen csupán a tisztes helytállás lehet a célunk.

– Tulajdonosoként úgy érzem, nem égtünk meg az Üllői úton, de a szakmai értékelést meghagyom, meghagytam Bognár Györgynek és Toldi Gábornak. Én ezúttal is elsősorban a körítéssel, a meccs minél gördülékenyebb megrendezésével foglalkozok.

Holnap 18 órakor sporttörténelmi pillanatnak lehetnek tanúi a csákvári nézők: a Ferencváros még soha nem lépett pályára nálunk. Nagy az őrület a településen?

– Bár úgy tűnik, az időjárás nem fogadja kegyeibe a szurkolókat, minden bizonnyal telt ház lesz. Legalábbis a csákvári drukkereken nem múlik. A Ferencváros szimpatizánsai azonban egyelőre nagyon kevés jegyet vettek az Üllúi úton. Igaz, nekik kell a szurkolói kártya …

Mit kell tudniuk a meccsre kilátogató nézőknek?

– Kérek mindenkit, lehetőleg ne gépkocsival érkezzen a sporttelepre, ugyanis csak nagyon minimális számban áll rendelkezésre parkoló. A Fradi-híveket elkíséri a zöld-fehér klub saját biztonsági szolgálata, illetve a mi rendezőink irányítják majd útba őket az erdő felőli lelátóhoz. A csákvári drukkerek a megszokott helyen és módon érkezhetnek a lelétóra. Kapunyitás 16 órakor lesz, a kezdőrúgásra 18 órakor kerül sor.

Bár a jegyek nagy része elővételben elkelt, néhány darab még kapható a Publo Étteremben.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020