Eredményfigyelő: lényegtelen, mit csinálnak riválisaink

Szerzo:
Feltoltve: 2015.március 29

A másodosztályú labdarúgó bajnokság huszonegyedik fordulójában egymással találkoztak (találkoznak) a kiesés elől menekülő együttesek, valamint a feljutásra pályázók. Azzal, hogy csapatunk 4-1-re legyőzte a Soroksárt, a fővárosi alakulat is a veszélyeztetett zónába került. A Siófok múlt heti sima veresége után meglepően magabiztosan intézte el az Ajkát,melynek szakvezetője, Zoran Kuntics az összecsapás után felajánlotta lemondását. A Cegléd egy hete bravúros győzelemmel örvendeztette meg szurkolóit, most azonban hazai pályán kikapott a Zalaegerszegtől, így nem tudott elszakadni üldözőitől. A mezőny két utolsója, a Kaposvár és a Balmazújváros gól nélküli döntetlenre végzett egymással, s ez az eredmény igazából egyik csapatnak sem jó. A Sopron pontot rabolt az otthon mindenkire veszélyes Szegedtől, míg a feljutásról álmodozó Mezőkövesd csak döntetlenre végzett Szigetszentmiklóson.

Eredmények: Szolnoki MÁV FC-Gyirmót 1-1, Siófok-Ajka 3-0, Cegléd-Zalaegerszeg 0-2, Szeged-Sopron 0-0, Szigetszentmiklós-Mezőkövesd 1-1, Kaposvár-Balmazújváros 0-0. A Békéscsaba-Vasas rangadót kedden 18 órakor rendezik.

Bár az eredmények kedvezően alakultak számunkra, továbbra sem szabad, hogy elbízzuk magunkat. Csak magunkra szabad figyelnünk, ha mi továbbra is hozzuk tavasszal eddig  megszokott teljesítményünket, lényegtelenné válik, milyen eredményeket érnek el riválisaink.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020