Bemutatjuk ellenfelünket: Soroksár SC

Szerzo:
Feltoltve: 2015.március 27

A labdarúgó NB II. huszonegyedik fordulójában ismét, zsinórban harmadik alkalommal lép pályára idegenben csapatunk. Vendéglátónk ezúttal a Soroksár SC együttese lesz, az összecsapás szombaton 15 órakor kezdődik a Haraszti úti pályán.

A XXIII. kerületi együttes hozzánk hasonlóan újonc a másodosztály mezőnyében, jelenleg négy ponttal megelőzve csapatunkat, a tizedik helyen tanyázik a táblázaton. Az őszi idény kimondottan jól sikerült a sárga-feketék számára, stabil középcsapatként zárták a bajnokság első felvonását. Bár téli igazolásaik alapján tovább erősödött az egyébként is rutinos gárda, a tavaszi első öt fodulóban nyeretlen maradt, s csupán három döntetlent könyvelhetett el. Mi több, utolsó két bajnoki összecsapását, a Cegléd ellen hazai pályán, valamint Zalaegerszegen egyaránt 1-0-ra elveszítette. Ennek következtében a hét elején a klubvezetés szerződést bontott Varga Attila vezetőedzővel – aki egy nap alatt talált magának új csapatot, a feljutásra pályázó Mezőkövesdnél lett az új szakvezető, Lucsánszki Tamás segítője -, s helyére az egykori Fradi-kedvenc, sokszoros válogatott Lisztes Krisztiánt ültette. A 38 éves karmester ezzel egyidőben bejelentette visszavonulását, s a jövőben vezetőedzőként veszi ki részét a soroksári klub munkájából.

A fővárosiak kerete hemzseg a rutinos futballistáktól: a kapus Holczer Ádám, a védelem oszlopos tagjai, Pandur Péter, Farkas Attila, Gohér Gergő, a középpályás Huszák Tamás és Sándor István vagy éppen a szélvészgyors támadó, Pál András éveket tölt el a magasabb osztályban. Rajtuk kívül több tehetséges fiatal tagja a soroksári gárdának, közülük Lovrencsics Balázs, Péter Antal, Hodgyai László és Szenes Bence neve nem egy játékos-megfigyelő noteszében szerepel már.

A találkozót Kiss Norbert vezeti, segítői Kóbor Péter és Huszár Baláz lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020