Eredményfigyelő: a Cegléd megelőzte csapatunkat

Szerzo:
Feltoltve: 2015.március 23

A labdarúgó NB II. huszadik fordulójában a kiesés rémétől fenyegetett vetélytársaink közül a Cegléd meglepetésre nagyon sima győzelmet aratott a Siófok ellen, s ezzel meg is előzte csapatunkat a táblázaton. A tavasszal mindezidáig pont nélküli Kaposvár pontot rabolt Angyalföldön, míg a héten edzőt váltó sereghajtó Balmazújváros mindhárom pontot otthon tartotta az Ajkával szemben. Nem jött be ugyanakkor az edzőcsere Szogetszentmiklóson, az SZTK négygólos vereésget szenvedett Sopronban. A legnagyobb feltámadást a Szolnoki MÁV FC mutatta be, 0-2-ről nyert a bajnoki címről álmodozó Mezőkövesd otthonában. A forduló rangadóján nem bírt egymással a Gyirmót és a Békéscsaba.

Eredmények: Gyirmót-Békéscsaba 2-2, Vasas-Kaposvár 0-0, Cegléd-Siófok 3-0, Zalaegerszeg-Soroksár 1-0, Mezőkövesd-Szolnoki MÁV FC 2-3, Balmazújváros-Ajka 1-0, Sopron-Szigetszentmiklós 4-0.

Csapatunk egy ponttal elmaradva a Ceglédtől, jelenleg a 12. helyen tanyázik a táblázaton. A bajnokság aktuális állását honlapunk főoldalán, a tabella menüpont alatt találják.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020